Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Belediye araç filosuna katılan araçlar törenle tanıtıldı

Belediye araç filosuna katılan araçlar törenle tanıtıldı

Bandırma Belediyesi saha çalışmalarının daha etkin ve hızlı bir şekilde yerine getirilebilmesi amacıyla 5 kamyon, 2 kamyonet, 2 iş makinesi ve 1 adette evde bakım hizmetleri aracı olmak üzere toplam 10 adet yeni aracı Bandırma Belediyesi araç filosuna kaz

Bandırma Belediyesi saha çalışmalarının daha etkin ve hızlı bir şekilde yerine getirilebilmesi amacıyla 5 kamyon, 2 kamyonet, 2 iş makinesi ve 1 adette evde bakım hizmetleri aracı olmak üzere toplam 10 adet yeni aracı Bandırma Belediyesi araç filosuna kazandırdı.
Yeni araçların tanıtımı için Bandırma Belediyesi önünde düzenlenen tanıtım programına Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP Bandırma İlçe Başkanı Hüseyin Bahar, CHP Balıkesir eski Milletvekili Namık Havutça, CHP Balıkesir eski Milletvekili ve Belediye eski Başkanı Sedat Pekel, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, geride kalan 9 aylık hizmet süresinde uyguladıkları tasarruf tedbirlerinin sonucunda bugün 10 adet yeni aracı Bandırma Belediyesi´ne kazandırdıklarını söyledi.
Belediye´nin imkanlarını en iyi şekilde değerlendirerek Bandırma´ya en kaliteli hizmeti sunma gayreti içinde olduklarını ifade eden Başkan Tolga Tosun, konuşmasında Büyükşehir Belediyesi ile yakın zamanda yapılacak olan anlaşmayla yeni bir Asfalt Planti´nin Bandırma Belediyesi´ne kazandırılacağının da müjdesini verdi.
Yerel yöneticiler olarak ortak akıl ve koordinasyonla hareket ederek en iyi hizmeti yerine getirmek istediklerinin altını çizen Başkan Tosun, ?Ekonomik anlamda birçok olumsuzluğa rağmen sizlere sevdalısı olduğumuz bu kente en güzel hizmeti yapmanın gayreti içindeyiz. Bugün bu törenimizde bizleri yalnız bırakmadığınız için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Yeni araçlarımız kentimize, ülkemize ve halkımıza hayırlı olsun.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli