Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Belediye Başkanı Sarı:

Belediye Başkanı Sarı:

"Tüm Peygamberler Solcudur"

Erdek´e bağlı köy kırsal mahalle Karşıyaka´da, geçtiğimiz hafta açılışı yapılan kütüphane binası açılışında vatandaşlara seslenen Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, gelmiş geçmiş tüm peygamberlerin solcu olduğunu iddia etti.
Karşıyaka halkına Erdek Belediyesi´nin karşı karşıya kaldığı zorlukları anlatırken, Ak Parti´nin çıkartmış olduğu Büyükşehir Yasası gereği her yıl 7 trilyon gibi bir gelirin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin el koyduğuna işaret eden Başkan Sarı, ?Seçimlerde, Karşıyaka halkına söz verdim. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ni de kazanarak, Karşıyaka´ya alt yapı hizmetleri dahil tüm sorunlarını halledeceğimizi söyledim. Ancak ne yazık ki Büyükşehir´i kaybettik. Erdek Belediyesi´nin her yıl gelirinden 7 milyon lirasına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi el koyuyor. Bunun karşılığında ne Erdek merkeze, ne de köy kırsal mahallelerimize bırakın iki yılda 14 milyonu, 1 milyonluk hizmet bile gelmedi. Ama kimsenin endişesi olmasın, ben hiç bir sıkıntının altında kalmam, bu enkazın da altından kalkmasını bilirim." dedi.
İnsana hizmetin hakka hizmet olduğunu bildiğini söyleyen Başkan Sarı, "Karşıyaka´da bulunan alt yapı sorunlarını eğer Büyükşehir yapmazsa ben yapacağım. Çünkü insana hizmetin hakka hizmet olduğunu biliyorum. Ne İslamiyet, ne Pey-gamber efendimiz ne de Allah kimsenin tekelinde değildir.

Hani onlar diyor ya, ?camiiler bizim arka bahçemiz´ diye. İşte bugün arka bahçelerimiz dedikleri camilerde ezan sesi varsa bu millet, bir tek kişinin mimarlığına ve arkasından gelen yüz binlerce kişinin şehadetine, ulu önder Atatürk´e borçludur." diye konuştu.
Gelmiş geçmiş tüm peygamberlerin solcu olduğunu iddia eden Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, konuşmasını şöyle sürdürdü:
?İşte bu ulu öndere bile dil uzatıp İsmet Paşa ile beraber bir belgesel düzenleyen ve düzenledikleri belgeselde Atatürk ve İsmet İnönü´yü içkici pozisyonuna düşüren, Ak Parti´ye o zamanlar değnek tutup etme bulma dünyasıyla bugün karşı karşıya gelerek hapis yatan kişilerin bugün biz arkasında duruyoruz. Mazlumun arkasında duran bir tek siyasi parti vardır. Ben ANAP´ta siyasete başladım. Demokrat Parti siyasi geleneğiyle yaşamış bir ailenin ferdiyim. Ben sizlere şunu soruyorum. Firavuna, krala ve İmparatora biat eden bir tane peygamber var mıydı? Yok tabii ki. Eğer bunlara biat eden bir tane peygamber yoksa işte gelmiş geçmiş tüm peygamberler solcu demektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Mevcut sistemin gücünü elinde bulunduran insanlara karşı ayaklanan tüm peygamberler solcudur. Biz de işte bu siyasi partinin çatısı altında solda siyaset yapmaktan onur ve gurur duyuyoruz.?
Haber : Taygun Ertan



Erdekli Sulo...
25.05.2016 05:05:40
Başkanım bütün peygamberler solcu demek az kalır. Hepsi CHP li idi de tastamam olsun. Parti konusunda tüm peygamberler seninlen aynı görüşte... (TÖVBE... TÖVBE....)

sedat önder
25.05.2016 10:19:55
Sofraya gelen ekmek...işe yarayan emek ile olur...derler ki; alın teri, demiri eritir. Bilmez misin ; çok laf fakirlik getirir... S.Ö

Anahtar Kelimeler: Belediye Başkanı Sarı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli