Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Belediye çöp toplama saatlerine uyulmasını istedi

Belediye çöp toplama saatlerine uyulmasını istedi

Erdek Belediye Başkanlığı vatandaşları, çöp toplama saatlerine uymaları konusunda uyardı.

Erdek Belediye Başkanlığı vatandaşları, çöp toplama saatlerine uymaları konusunda uyardı.
Erdek Belediye Başkanlığı, vatandaşları çöp toplama saatlerine uymaları ile ilgili olarak kamuoyuna yaptığı yazılı açıklamada şu bilgileri aktardı: ?İlçemizde ayrık nizamlarda bulunan gri çöp konteynırlarının toplanması için saatler duyurumuzda olduğu gibidir. Daha temiz, yaşanılabilir Erdek için başlatmış olduğumuz uygulamaya göre; Sahil mahallesinde bulunan GRİ çöp konteynırları Salı ve Perşembe günleri 06:00 - 15:00 saatleri arasında, Zeytinli mahallesinde bulunan (Turgut Özal Bulvarı - Seyitgazi Tepesi ve arasındaki tüm sokaklardaki) GRİ çöp konteynırları Salı ve Cuma günleri 08:00 - 15:00 saatleri arasında, Yalı Mahallesinde bulunan (Hükümet Caddesinden Turgut Özal Bulvarına kadar olan tüm sokaklardaki) GRİ çöp konteynırları Pazartesi ve Perşembe günleri 08:00 - 15:00 saatleri arasında toplanacaktır. Ambalaj atıklarının toplandığı MAVİ konteynırlar; Zeytinli Mahallesi ve Yalı Mahallesinde Pazartesi, Sahil Mahallesinde Perşembe günleri toplanacaktır. 

Konteynırların boşaltılması için bahçelerin dışında tutulması önemle rica olunur. Herhangi bir aksilik durumunda vatandaşlarımıza önceden bilgilendirilme yapılacaktır.
Temiz, düzenli ve yaşanılabilir Erdek için siz değerli vatandaşlarımızın bu konuda desteklerini ve duyarlılığını bekliyoruz.?
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı