Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Belediye eski binası hizmet amaçlı düzenlendi

Belediye eski binası hizmet amaçlı düzenlendi

Bandırma Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile sürdürdüğü çalışmalarına her geçen gün bir yenisini daha ekleyerek devam ediyor.

Bandırma Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile sürdürdüğü çalışmalarına her geçen gün bir yenisini daha ekleyerek devam ediyor.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza eski belediye binasını yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.
Belediye eski hizmet binası ile ilgili yeni düzenlemeler yapılarak sivil toplum örgütlerine ve derneklere göre dizayn edildiğini belirten Belediye Başkanı Dursun Mirza ?Öğrencilerimize ve gençlerimize şu anda eski belediyemizin üst katlarını hazırladık. Burada Gençlik Spor Merkezimizde satranç kursları, dans ve plates dersleri gibi kurslardan çok sayıda insanımız yararlanıyor. Birkaç ay içinde ofislerin tadilatını tamamlayıp kısa sürede sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz. Kent konseyi ve Kadın Danışma Merkezi de Belediye eski hizmet binamızda olacak. Eski meclis salonunda toplantılar yapılabilir. Yani kent merkezindeki bu binamız işlevsel hale gelerek çok sayıda insanımız yararlanacak. Biz bu binaya kar amaçlı değil hizmet amaçlı bakıyoruz. Hem nostaljik olarak eski kapalı çarşımızda ziyaretçisi çok olunca esnafımızın da işleri yerinde olacak. Dolayısı ile bu mekanlar ilçemize hizmet eden mekanlar olacak. Çalışmaları en kısa sürede bitirip halkımızın hizmetine sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz.? dedi.
General Balcı Çamlığı ve Hobi Bahçeleri Projeleri hakkında da bilgi veren Mirza, buralarla ilgili ihale aşamasına gelindi. Kültür Merkezi projemiz ile Ordu Caddesinde yapacağımız sosyal amaçlı binamızın projeleri hazır. Bunları hayata geçirmek için kaynak sağlıyor, aynı zamanda proje ve ihale çalışmalarını sürdürüyoruz.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli