Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Belediye ruhsat komisyonu yoğun tempoda çalışıyor

Belediye ruhsat komisyonu yoğun tempoda çalışıyor

Bandırma Belediyesi İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsat Komisyonu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bandırma Belediyesi İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsat Komisyonu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Bandırma Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde bulunan İşyeri Açma biriminde, işyeri açma ve çalışma ruhsatı almak için belediyeye başvuran vatandaşların ruhsatlandırma işlemleri hızla yerine getiriliyor.
Başvuru yapan işyerleri, İşyeri Açma Ve Çalıştırma Ruhsat Komisyonu tarafında incelenerek uygun görüldüğü takdirde ruhsatları düzenlenirken, Ruhsat Komisyonu da, işyerlerini kontrol aşamasında işyerlerinin insan sağlığı, iş güvenliği, işçi sağlığı, genel güvenlik, trafik ve karayolları, imar ve kat mülkiyeti, çevre ve insan sağlığı açısından bir mahsurunun olup olmadığı yönünde kontrol ediyor.
Her hafta Çarşamba günleri İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsat Komisyonu toplanarak yapılan başvuruları değerlendirirken, Komisyon; Zabıta Müdürü, İnşaat Teknikeri, Çevre Mühendisi, seçilmiş Encümen Üyesi ve İşyeri Açma Ve Ruhsat Memurundan oluşuyor. İşyeri Açma Ve Çalışma Ruhsatlarına dair kanun´un 10.08.2005 tarih ve 25902 sayılı işyeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yönetmelik çerçevesinde faaliyetler rutin olarak Zabıta Müdürlüğü tarafından sürdürülüyor.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli