Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Belediye şantiyesi önemli konuklarını ağırladı

Belediye şantiyesi önemli konuklarını ağırladı

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok, CHP Bandırma İlçe Başkanı Hüseyin Bahar, Fen İşleri Müdürlüğü´nün Bandırma Belediyesi Şantiyesinde düzenlemiş olduğu öğlen yemeğine konu

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok, CHP Bandırma İlçe Başkanı Hüseyin Bahar, Fen İşleri Müdürlüğü´nün Bandırma Belediyesi Şantiyesinde düzenlemiş olduğu öğlen yemeğine konuk oldular.
Öğlen yemeğinden sonra Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, şantiyede incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İncelemelerin ardından işçilere hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ?Arkadaşlar ellerinize emeklerinize sağlık. 6. ayımızı doldurduk. Geldiğimiz andan itibaren tasarruf tedbirleri ile başlayan, belli başlı değişiklikler ile devam eden çalışmalar yaptık. Geçtiğimiz süreçte stratejik planımızı, 5 yıl içinde yapacaklarımızın planlamasını yaptık. Bütçelerimizi de bu doğrultuda oluşturduk. Her zaman dediğimiz gibi öncelikle tasarruf edeceğiz, makine parkımızı yenileyeceğiz, teknolojimizi geliştireceğiz, giderlerimizi azaltacağız sözlerinden yola çıkarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde Fen İşleri Müdürlüğü´müze vereceğimiz 4 tane kamyon, 2 tane taşıyıcı yükleyici kamyonetlerle birlikte güzel bir başlangıç yapacağız. Bunun yanında çalışmalarımızı sürdürdüğümüz asfalt tesisimizi de yenileyip Ayyıldız tepeye taşıyacağız. Asfalt tesisimiz artık çalışmalarını oradaki şantiyemizden yürütecek.? dedi.
Haber merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı