Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Belediye, Ziraat Bahçesi ve Atatürk Parkına el attı

Belediye, Ziraat Bahçesi ve Atatürk Parkına el attı

Bandırma Ziraat Bahçesi ile Atatürk Parkında düzenleme çalışmaları başladı.

Bandırma Ziraat Bahçesi ile Atatürk Parkında düzenleme çalışmaları başladı.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen Ziraat Bahçesi ve Atatürk parkında ıslah ve düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.
Çalışmalar hakkında gazetecilere bilgi veren Başkan Dursun Mirza ?Planlanan çalışma programına göre bu alanlara yürüyüş yolları, yeşillendirme, çiçeklendirme, piknik alanları ve ışıklandırma çalışmaları yapacağız tıpkı General Balcı Çamlığı gibi vatandaşlarımızın sosyal aktivitelerini gerçekleştirebileceği bir alan yaratacağız. Çalışmalarımıza doğayı ve yeşili tahrip etmeden devam edeceğiz. Buradaki çalışmamızı bir an önce bitirip vatandaşlarımızla buluşturmak istiyoruz" dedi.
Ayyıldız Muhtarlık binasında çevre düzenlemesi
Zirat Bahçesindeki çalışmaları inceledikten sonra Ayyıldız Mahallesi´ne geçen Belediye Başkanı Dursun Mirza Ayyıldız, yapımı tamamlanan muhtarlık binası ve tatlı su çeşmesinde devam eden çevre düzenleme çalışmalarından gelinen son noktayı yerinde gördü.
Ayyıldız mahallesine muhtarlık hizmet binası ile tatlı su çeşmesi kazandırdıklarını söyleyen Mirza ?Bu bölgedeki çevre düzenlemeleri bitmek üzere. Çalışmaların sona ermesiyle Ayyıldız mahallesine yakışır bir çevre düzenlenmesi sunacağız.? dedi. Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli