Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Belediye Başkanı Anadolu Lisesindeydi

Belediye Başkanı Anadolu Lisesindeydi

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, hafta içinde Erdek Anadolu Lisesini ziyaret etti. Erdek Anadolu Lisesinin son durumunu görmek için Anadolu Lisesine giden Belediye Başkanı Aysan, okul müdürü Mehmet Eroğlundan okulun eksikliklerini dinledi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, hafta içinde Erdek Anadolu Lisesi`ni ziyaret etti.
Erdek Anadolu Lisesi`nin son durumunu görmek için Anadolu Lisesi`ne giden Belediye Başkanı Aysan, okul müdürü Mehmet Eroğlu`ndan okulun eksikliklerini dinledi.
Erdek Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, spor yapan öğrenciler için okulda soyunma odalarına ihtiyaç olduğu ortaya çıktı.
Erkek ve kızlar için iki soyunma odasının yanı sıra, okulun bahçesinde yer alan basketbol sahasının da onarıma ihtiyacı olduğunu, okul müdürü ve aile birliği yöneticilerinden öğrenen Aysan`a, okula giriş yapılan kapının Anadolu Lisesi`ne yakışmadığı bu noktanın da yenilenmesi gerektiği aktarıldı.
Okulun eksikleri hakkında bilgilendirildikten sonra açıklama yapan Belediye Başkanı Aysan, Erdek`te böyle bir lisenin eğitim vermesinin gurur verici olduğunu vurguladı.
Erdek Anadolu Lisesi`nin eksikliklerinin en kısa sürede giderileceğini okul müdürü ile aile birliği yöneticilerine söz veren Aysan, yerel yöneticiler olarak ilçedeki tüm okulları en iyi ve en kaliteli eğitim veren okullarımız olması için çalışıyoruz açıklamasında bulundu.
Ziyaretin sonunda, Okul Müdürü Mehmet Eroğlu ve Aile Birliği Yöneticileri Belediye Başkanına okula gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli