Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Belediye Başkanı Karışık: “Mazeret kalmadı, Erdek’e hizmet zamanı”

Belediye Başkanı Karışık:  “Mazeret kalmadı, Erdek’e hizmet zamanı”

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, “Artık hiçbir mazeret yok. Şimdi hizmet zamanı” dedi.

31 Mart yerel seçimi öncesinde, yüzde 61 ile 65 arasında oy oranı ile kazanacağını tahmin ettiğini belirten Karışık, “Yüzde 63 oy oranıyla seçimi kazandım” diye konuştu.

Artık Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda da CHP’li Ahmet Akın’ın oturduğuna işaret eden Karışık, şu değerlendirmede bulundu:

“Yani artık hiçbir mazeretimiz yok. Bizden beklentiler çok fazla. Çok çalışarak Erdek’imize en iyi hizmeti vereceğiz. Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanımız Ahmet Akın ile el ele vererek, yeni projeler üreteceğiz. Zeytinlida’yı en kısa sürede Erdek turizmine kazandırmak istiyoruz. Bu adanın restorasyon projesi halen Anıtlar Yüksek Kurulu’nda onay için bekliyor. Yine Erdek Kültür Merkezi’ni de tamamlayarak, hizmete sokacağız. Bu arada Ro-Ro’lar ve kamyonları Erdek’in ilçe merkezine sokmamak için çalışmalar yapacağız. Bunu sağlamak için Edincik altında Ro-Ro ve kamyonlar için bir rampa yeri yapılabilir.”

Erdek’e gelecek bazı yatırımlar için İstanbul ve Bursa Büyükşehir Belediyelerinin de desteğini isteyeceklerini vurgulayan Karışık, “Bu belediyelerimizden destek göreceğimize inanıyorum” dedi.

MÜDÜRLER DEĞİŞEBİLİR

Erdek Belediyesi’ndeki çalışanlar arasında değişiklikler yapmayı planladığına işaret eden Başkan Karışık, şunları söyledi:

“Belediyemizde herkes çok iyi çalışmak zorunda. Personelimiz arasında görev değişikliği yapacağım. Çalışan hakkını teslim edeceğim. Amacımız Erdek’e en iyi hizmeti vermek.”

ÖNDER BALIKÇI



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı