Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Belediye Başkanı Mirza, yardımcısı Onur'u ziyaret etti

Belediye Başkanı Mirza, yardımcısı Onur

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, silahlı saldırı sonunda bacağından yaralanan ve sol uyluk kemiğinde çok parçalı kırık bulunan Başkan Yardımcısı Ozan Onur'u Bandırma Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti. Hâlen tedavisi sürdürülen Onur, cumartesi

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, silahlı saldırı sonunda bacağından yaralanan ve sol uyluk kemiğinde çok parçalı kırık bulunan Başkan Yardımcısı Ozan Onur'u Bandırma Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti. Hâlen tedavisi sürdürülen Onur, cumartesi günü Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ameliyat olacağını belirtti. Saldırı olayını gerçekleştiren, 25 yaşındaki Manyaslı Hasan Kandemir'den şikayetçi olduğunu ve bu konuda polise de ifade verdiğini açıklayan Onur, olayın nasıl gerçekleştiği konusunda şöyle konuştu:
Bu kişiler, lunapark kurmak için sahildeki eski yeri istiyorlardı. Ancak bunun mümkün olmadığını belirtmiştik. Bunun üzerine kendilerine başka yerler gösteriyorduk. Bunlardan birini göstermek için Sunullah Mahallesi'ne gittik. Anladığıma göre bu kişi, beni vurmak için gelmiş. Bir anda silahına davranarak, ateş etti. Kendimi hemen otomobil ile tretuvar arasına atarak korunmaya çalıştım. Çünkü üzerine gitsem, vücudumun başka yerlerine de ateş açabilirdi. Ateş ettikten sonra da kaçtı.”
Bu arada Ozan Onur'un, tam anlamıyla yeniden sağlığına kavuşup ayağa kalkabilmesi için yaklaşık 3-4 aylık bir zaman dilimine ihtiyaç olduğu öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı