Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Belediye Meclisi olağanüstü toplandı

Belediye Meclisi olağanüstü toplandı

Erdek Belediye Meclisi’nin dört gündemden oluşan olağanüstü Kasım ayı toplantısı yapıldı.

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Meclis üyelerinden Nimet Kalafat, Canan Kırdar, İbrahim Beyoğlu, İbrahim İlhan ve Hüseyin Sezer izinli oldukları için katılmadı.  

Gündemin 1. maddesi otopark ücretlerinin belirlenmesi hakkındaydı. Bu madde komisyondan geldiği gibi oy birliği ile kabul edildi.  

2. maddesinde mimar estetik komisyon ücretlerinin belirlenmesi yer alıyordu. Bu madde incelenmek üzere oy birliği ile plan ve bütçe komisyonuna gönderildi.  

Gündemin 3. maddesinde Erdek İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne yer tahsisi talebi yer alıyordu. Mecliste yapılan görüşmelerin ardından Yalı Mahallesi 18 Eylül Stadı yanında bulunan arsanın, 112 Acil İstasyon ve Sağlık Müdürlüğü binası yapılmak üzere İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edilmesi oy birliği ile kabul edildi.  

4. madde ise Sosyal Yardım Yönetmeliği hakkındaydı. Bu madde de oy birliği ile incelenmek üzere komisyona gönderildi. 

Gündemdeki tüm maddelerin görüşülerek karara bağlanmasının ardından Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Erdek Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısının 7 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 17.00'da yapılmasına karar verildiğini söyleyerek sona erdirdi.

Haber: Tuncay Ertan



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı