Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Belediye meclisi toplandı

Belediye meclisi toplandı

Erdek Belediye Meclisinin Ekim ayı toplantısı tek gündem maddesiyle gerçekleşti. Belediye Başkan Vekili Turan Günün yönetiminde yapılan toplantının gündemini, Yalı Mahallesinde bulunan Zafer Sokakın isminin, Öğretmen İbrahim Çınar olarak....

Erdek Belediye Meclisi`nin Ekim ayı toplantısı tek gündem maddesiyle gerçekleşti.
Belediye Başkan Vekili Turan Gün`ün yönetiminde yapılan toplantının gündemini, Yalı Mahallesi`nde bulunan Zafer Sokak`ın isminin, Öğretmen İbrahim Çınar olarak değiştirilmesi isteminin değerlendirilmesi oluşturdu.
İmar ve Şehircilik Müdürlüğü`nden gelen yazının gönderildiği İmar Komisyonu`nun, bu istemi değerlendirirken, oy birliğiyle istemin reddine ilişkin kararına belediye meclis üyeleri de uydu. Meclis, oybirliğiyle komisyon kararını kabul etti.
Toplantıda gündem maddesinin görüşülmesinin ardından söz alan CHP`li Mehmet Ali Kılıç, belediye yönetiminin yanıtlaması istemiyle iki konuda sorular yöneltirken, şunları söyledi:
"Duyduğumuza göre, belediyemizin çalışmalarını özel bir firma denetliyormuş. Bu konuda, belediye meclis üyesi olarak bizlere neden bizlere bilgi verilmiyor? Denetim raporunun bir örneği bize de gönderilsin veya bu konuda bilgi verilsin. Diğer bir konu ise ilçemizin temizlik işleri ile ilgili bulunuyor. Erdek`in temizlik işleri, geçtiğimiz günlerde `Tomurcuk` isimli firmaya, ihale yoluyla 7 milyon lira bedelle verildi. Ancak belediyemiz, kendi personeli ile temizlik işini 3-4 milyon liraya mal ediyordu. Bu konuda da bilgi istiyoruz."

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli