Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Belediye Başkanı Sarı: Kırsal mahallelerimizin yanındayız”

Belediye Başkanı Sarı:  Kırsal mahallelerimizin yanındayız”

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, son olarak ilçeye, 4,5 kilometrelik yağmur suyu kanalının döşendiğini, bu işin maliyetinin ise 150 bin 743 lira olduğunu açıkladı.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, son olarak ilçeye, 4,5 kilometrelik yağmur suyu kanalının döşendiğini, bu işin maliyetinin ise 150 bin 743 lira olduğunu açıkladı. Ayrıca, kırsal mahallelerin yol yapım işinin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde olmasına karşın tehlike yaratan bazı yollarda da kendilerinin düzenlemeler yaptığını belirten Sarı, şu bilgiyi verdi:
8 kilometrelik Erdek-Ocaklar, 5 kilometrelik Belkıs-Yukarı Yapıcı ve 2 kilometrelik Ballıpınar-Şahinburgaz yollarının asfaltını yaptık. Kapıdağ'da, Tatlısu, Turan, Şahinburgaz ve Yukarı Yapıcı yollarında tehlike yaratan noktalara bariyerler koyarak, can ve mal güvenliğini sağladık. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin görev alanında bulunmasına karşın yaptığımız bu hizmetler için de Büyükşehir'den mahsuplaşma istemedik Tüm bu çalışmaları, vatandaşlarımıza daha önceden söz verdiğimiz için acilen yapmak zorundaydık. Kırsal mahallelerimizin yanındayız.”
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli