Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Belediyede Mavi Bayrak toplantısı

Belediyede Mavi Bayrak toplantısı

Uzun bir aranın ardından geçtiğimiz yıl tekrar almaya hak kazandığımız Mavi Bayrak için Erdek Belediyesi´nde bir toplantı yapıldı.

Mavi Bayrak programı kapsamında ilçemizde bulunan 4 mavi bayraklı plajımızın, yaz sezonuna en iyi şekilde hazırlanmasını sağlamak için Erdek Belediyesi meclis toplantı salonunda ?Mavi Bayrak Sezona Hazırlık? toplantısı düzenlendi.
Erdek Belediyesinde dün yapılan toplantı da, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı görevlileri tarafından Mavi Bayrak kriterleri, plajlarda çevre bilinçlendirmesi, cankurtaran eğitim faaliyetleri ve plaj güvenlik flamaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Erdek Belediyesi Yerel Mavi Bayrak Sorumlusu Öznur Ak´ın koordinasyonunda gerçekleşen toplantıya, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın yurt dışında olması sebebiyle Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, Erdek İlçe Turizm Sorumlusu Erdinç Bayram, Mavi Bayrak Programı Kuzey İlleri Koordinatörü Doğan Karataş, Koordinatör Yardımcısı Yetkin Karabinalı, Dalış ve Cankurtaran Eğitmeni Gürhan Horzum, Erdek İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri ve Zabıta Müdürlüğü personeli katıldı.

Haber : Taygun Ertan



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu