Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Belediyede bayramlaşma

Belediyede bayramlaşma

Kurban Bayramın 2. günü Erdek Belediye Başkanlık makamında bayramlaşma töreni düzenlendi.

Kurban Bayramın 2. günü Erdek Belediye Başkanlık makamında bayramlaşma töreni düzenlendi.
Gelenekselleşen Erdek Belediyesinde bayramlaşma, kurban bayramının 2. günü saat 14:00 de belediye başkanlık makamında yapıldı. Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın, izinli olması nedeniyle, belediyedeki bayramlaşma töreninde Belediye Başkan Vekili Turan Gün ev sahipliği yaptı.
Başkan Vekili Gün, mesajında Tüm Erdek halkının bayramını kutlarım, mübarek kurban bayramının hayırlar getirmesini niyaz ediyorum dedi. Belediyedeki bayramlaşma törenine belediye personeli, bir kısım siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Belediyedeki bayramlaşmaya, Erdek Belediyesi`nin CHP`li meclis üyelerinden Sedat Ülgay, Burhan Karışık, Fatih Payal ile M. Ali Yağcı`nın da katılması vatandaşlar tarafından iyi bir gelişme olarak değerlendirildi.
Marmarabirlik-Erdek`te bayramlaşma töreni
Marmarabirlik`e bağlı S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi`nde bayramlaşma töreni vardı. Kurban Bayramı`nın 2. günü (Pazartesi) kooperatifin Alaattin Mahallesi`ndeki idari binasında gerçekleştirilen törende, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Refi Taviloğlu ve kooperatif yöneticileri, kooperatife gelen misafirlerle yakından ilgilendi.
Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi`nin bayramlaşma törenine, By-Pass ameliyatı nedeniyle yaklaşık 2 aydan bu yana istirahatli olması nedeniyle Erdek`te bulunmayan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`da katıldı.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Arslaner`inde katıldığı bayramlaşmaya, ilçemiz kooperatif ortakları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, kooperatif ortakları ile vatandaşlar katıldı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false