Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Belediyeden yeni çöp konteynırları

Belediyeden yeni çöp konteynırları

Erdek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, hijyen koşullarının düzeltilmesi, kötü koku ve görüntünün ortadan kaldırılması, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi, güvenli çöp toplama sistemini oluşturmak amacıyla, yıpranmış çöp konteynırlarını yenile

Erdek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, hijyen koşullarının düzeltilmesi, kötü koku ve görüntünün ortadan kaldırılması, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi, güvenli çöp toplama sistemini oluşturmak amacıyla, yıpranmış çöp konteynırlarını yenileri ile değiştiriyor.    

Yaklaşan turizm sezonu öncesi, Erdek Belediyesi tarafından satın alınan konteynırlar, ilçenin çeşitli mahallelerine konuluyor.
Yetkililer, yaptığı açıklamada, ?İlçemizin temizliğine önem veriyoruz. Kırsal mahallelerimiz dahil olmak üzere bazı mahallelerimiz, çöp konteynırı talebinde bulunmuştu. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, bu ihtiyacı belirleyerek gerekli çalışmaları başlatmıştı. Bu çalışmalar böylece sonuçlandı? dediler.
Vatandaşlardan, çöplerini çöp konteynırlarının yanına değil içine atmalarını, konteynırlara ateşli maddeler atmamalarını isteyen yetkililer, ?Bizler, insanlarımızın sağlığını düşünerek periyodik olarak çöp konteynırlarımızı ilaçlamaktayız. Bu çalışmalarımız temizlik işleri ekiplerimiz tarafından titizlikle takip ediliyor ve zamanında ilaçlamalar yapılıyor? açıklamasında bulundular.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false