Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Belediyeden Sonbahar taarruzu

Belediyeden Sonbahar taarruzu

Erdek Belediyesi yetkilileri, Daha temiz bir Erdek, daha güzel bir Erdek için çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini açıkladı.

Erdek Belediyesi yetkilileri, "Daha temiz bir Erdek, daha güzel bir Erdek" için çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini açıkladı.
Erdek Belediyesi, cadde ve sokakları yıkama, süpürme yanında yeşil alanlarda bakım ve temizlik amacıyla hem temizlik ekipleri hem de park ve bahçeler görevlileri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
İlçenin genelinde temizlik ekiplerinin yoğun bir çalışma yürüttüğünü aktaran belediye görevlileri, caddeye atılan çöplerin bıraktığı kokuyu gidermek ve halkın ilgisini çevre temizliğine çekmek için haftanın belirli günlerinde cadde ve sokaklarda şok  temizlik operasyonları yaparken, hafta başında başlayan çalışmalar ışığında da tüm yeşil alanlar yeniden elden geçiyor.
Temizlik, onarım ve park bahçe bakım ekiplerinden oluşan toplam 80 kişilik kadronun arı kovanı gibi çalıştığı aktarılırken, çöp konteynırları dışında, gelişi-güzel yerlere konulan çöp poşetlerinin yanlışlığına dikkat çekildi. Tretuarlar üzerinde çöp konulan noktalarda zaman zaman çöp poşetlerinden akmalar oluyor ve bunun neticesinde kötü kokular çevreye yayılıyor. Biz normalde süpürüp gidiyoruz ama o yerlerde yıkama da yapmamız gerekiyor. Bunun için de o caddelerde böyle haftanın belirli günlerinde aniden gireceğiz ve bir anda o noktaları tamamıyla temizleyip çıkacağız denildi.
İlçede sık sık yapılan genel temizliğin amaçlarından birinin duyarlılığı arttırmak olduğunu kaydeden yetkililer, "Daha temiz bir Erdek, daha güzel bir Erdek olması konusunda daha gayretli hareket edeceğiz" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli