Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Belediye Meclis Üyesi Mırız gazetemizi ziyaret etti

Belediye Meclis Üyesi Mırız gazetemizi ziyaret etti

Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız, gazetemizi ziyaret ederek 7 Haziran Pazar günü yapılacak genel seçimleri değerlendirdi.

Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız, gazetemizi ziyaret ederek 7 Haziran Pazar günü yapılacak genel seçimleri değerlendirdi.
Erdek Belediye Meclisinin Pazartesi günü yapılan toplantısından sonra gazetemizi ziyaret eden Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız, ziyaret ettiği gazetemizde gazetemiz sahibi Yaşar Mehmet Akif Ertan ile bir araya geldi.
AK Partili Belediye Meclis Üyesi Mırız, 7 Haziran Pazar günü yapılacak olan Genel Seçimlerde AK Partinin yine birinci çıkacağını söyleyip, AK Partinin Balıkesir'de 4 olan milletvekili sayısını daha da arttırmak için çalışma tempolarını giderek hızlandırdıklarını belirtti.
Yaşar Ceyhun Mırız yaptığı açıklamada 7 Haziran genel seçimleri öncesinde milletvekili adaylarımız ile birlikte tüm bölgemizi ayırım yapmaksızın dolaşarak partimizin 2023 vizyonunu ve yeni Türkiye'yi anlatıyoruz. 

Yaşar Ceyhun Mırız yaptığı açıklamada 7 Haziran genel seçimleri öncesinde milletvekili adaylarımız ile birlikte tüm bölgemizi ayırım yapmaksızın dolaşarak partimizin 2023 vizyonunu ve yeni Türkiye'yi anlatıyoruz. Erdek'te yerel basın olarak hizmet eden tarafsız yayınlarıyla kalplerimizde yerini alan Yeni Erdek Gazetesi'ni ziyaret etmemin benim için ayrıcalık olduğunu bilmenizi isterim. Çünkü basın toplumun, halkın sesidir, halkın gücüdür. Güçlü bir basın güçlü bir toplumu ortaya çıkarır. Halkın arz ve talepleri basın sayesinde dile gelir. Bu nedenle dün olduğu gibi bugün ve yarın da tarafsız basınımızla el ele vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak genel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarımızı daha da hızlandırdık. Bizler birlik ve beraberliği sağlamak için çıktık yola. Basınıyla, Sivil Toplum Kuruluşları, Resmi Kurumları ve halkımız ile el ele vererek Erdek için çalışacağız. Mahallemiz olan tüm kırsal mahallerimize daha fazla ehemmiyet vereceğiz. Ayırım yapmaksızın tüm kesimleri kucaklayacağız. Herkesin kapısını çalacağız, herkesi ziyaret edeceğiz.”



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli