Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Belediyenin açtığı kurslardan son 3 yılda 10 bin kişi faydalandı

Belediyenin açtığı kurslardan son 3 yılda 10 bin kişi faydalandı

Bandırma Belediyesi tarafından açılan kurslardan, çeşitli yaş gruplarından son 3 yılda 10 kişinin faydalandığı öğrenildi.

Bandırma Belediyesi tarafından açılan kurslardan, çeşitli yaş gruplarından son 3 yılda 10 kişinin faydalandığı öğrenildi.
Toplumun her kesimini spor ve sanatla buluşturmak, her yaş grubundan insanın hayatına dokunmak amacıyla 2016 yılında hizmete açılan Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi´nde binlerce insan kurslardan yararlanıyor.
Her sene farklı dallarda spor ve sanat kurslarını bünyesine katan Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi´nde 15 farklı dalda kurs veriliyor.
Kentin büyük eksikliklerinden biri olan spor ve kültür merkezi ihtiyacını belediye imkanları ile gidermeye çalıştıklarını söyleyen Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ?Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi´ni ilçemizin çocuklarına, gençlerine ve kadınlarına hizmet verecek şekilde yapılandırmıştık. Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi biliyorsunuz 21 Aralık 2016 tarihinde açılışı gerçekleştirilmişti. Bu merkezimizde, vatandaşlarımızdan gelen istek ve talepler doğrultusunda kurslarımızın sayısı artarak devam etmektedir. Bu yıl ki kurslarımız; Resim, Keman, Ritim, Bağlama, Gitar, Pilates, Zumba, Step, Jimnastik, Zumba Kids, Bale, Halk Oyunları Yetişkin, Halk Oyunları Çocuk, Satranç, Ahşap Yakma olarak 15 çeşit. Ayrıca her yıl Temmuz ve Ağustos aylarında çocuklarımıza sahile kurduğumuz portatif havuz ile yüzmeyi öğretiyoruz. Sahil şehri Bandırma´mızda profesyonel eğitmenler tarafından erken yaşta yüzme öğrenen çocuklarımız bir yandan da keyifli dakikalar geçirip sosyalleşiyor. Ayrıca Engelli çocuklarımıza da ayrıca yüzme kursu düzenleyerek onları da yaşamın içine katıyoruz. En kıymetlimiz çocuklarımızın her konuda eğitimli olmaları ve donanımlı olmaları en büyük hayalim.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli