Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Belediyenin dikkatine!

Belediyenin dikkatine!

İlçemizde, Ramazan ayı döneminde, ?Çuğra? bölgesinde hizmet vermek üzere belediye tarafından kurulan mescit, hâlâ kaldırılmadı.

İlçemizde, Ramazan ayı döneminde, ?Çuğra? bölgesinde hizmet vermek üzere belediye tarafından kurulan mescit, hâlâ kaldırılmadı. Mescidin içindeki halılar bile hâlen yerinden alınmadı. Vatandaşlar, kışın yaklaştığı şu günlerde bu halılar başta olmak üzere buradaki geçici mescit yapısının zarar görüp kullanılamaz duruma gelmesinin kaçınılmaz duruma geleceğine dikkati çekiyorlar.
Yine, geçtiğimiz temmuz ayında, belediye başkanlığı tarafından yerlerinden çıkarılan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Erdek Şubesi tarafından yıkılan binanın enkazı da yerinden kaldırılmadı. Erdekli vatandaşlar, ?Turizmin en yoğun olduğu aylarda bile sahile yakın, ilçenin merkezindeki bu enkaz burada kaldı, hâlen de duruyor. Erdek Belediyesi yetkilileri, bu durumu herhalde görmüyorlar. Belediyenin, bu enkazı ortadan kaldırmayıp çirkin görüntüyü görmezden gelmesini anla yamıyoruz? dediler.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Belediyenin dikkatine
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli