Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Belediyenin futbol turnuvasını Zabıta Müdürlüğü kazandı

Belediyenin futbol turnuvasını Zabıta Müdürlüğü kazandı

Bandırma Belediyesi´nin birimleri arasında, ?Yaşasın Cumhuriyet? ismi altında düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

Bandırma Belediyesi´nin birimleri arasında, ?Yaşasın Cumhuriyet? ismi altında düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Atatürk Parkı´ndaki halı sahada bir ay süreyle ve 12 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvanın final grubu maçları sonunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Güvenlikçiler´i 4-2 yenerek üçüncü oldu. Zabıta Müdürlüğü ile Park Bahçeler Müdürlüğü takımlarını karşı karşıya getiren final maçının normal süresi 2-2 sonuçlandı. Uzatma dakikalarında da sonuç değişmeyince seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltılar sonunda rakibine 7-6 üstünlük sağlayan Park Bahçeler Müdürlüğü, turnuvanın şampiyonu oldu.
Turnuvanın şampiyonluğunu kazanan Zabıta Müdürlüğü takımına kupa ve madalyalarını Belediye Başkanı Dursun Mirza, ikinci olan Park Bahçeler takımına Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, üçüncü Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü takımına belediye meclis üyesi Sami Türkmen ve en centilmen takım seçilen Fen İşleri Müdürlüğü takımına ise CHP İlçe Başkanı Hüseyin Çeri verdiler.
Turnuvanın kupa töreninde konuşan Belediye Başkanı Dursun Mirza, cumhuriyet yönetiminin önemini vurgularken, Atatürk´ü de sevgi ve saygıyla andıklarını belirtti. Mirza, bu turnuvanın önümüzdeki yıllarda da sürdürüleceğini sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false