Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Belediyeye ait akaryakıt istasyonu yenilendi

Belediyeye ait akaryakıt istasyonu yenilendi

Ayvalık Belediyesi´ne ait akaryakıt istasyonu yenilenerek, ilçeye yakışan bir istasyon kazandırıldı.

Ayvalık Belediyesi´ne ait akaryakıt istasyonu yenilenerek, ilçeye yakışan bir istasyon kazandırıldı.
Petrol Ofisi ülke genelinde bulunan akaryakıt istasyon zincirinde bir takım yenilikler yapıyor. Türkiye genelinde başlatılan bu uygulamada kapsamında Ankara ve İstanbul dışında 3. pilot bölge olarak Ayvalık Belediyesi Akaryakıt istasyonu da bu yenilikten nasibini aldı.
Bu kapsamda Ayvalık Belediyesine ait Akaryakıt istasyonunda tuvaletler ve market tepeden tırnağa modernize edildi. Engelli tuvaletinden ofislerine kadar Avrupa standartlarına yükseltilen Ayvalık Belediyesi Akaryakıt istasyonunun Ayvalık´a yakıştığını belirten Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ?Petrol ofisimizi yeniledik. Akaryakıt istasyonunun hem marketini hem de tuvaletlerini herkesin görmesi gerektiğini düşünüyorum. Hakikaten Ayvalık´a yakışır bir akaryakıt istasyonu oldu. Akaryakıt istasyonumuz cirosunu çok arttırdı. Son bir yıl içinde % 40´a varan bir ciro artışı gerçekleşti ve şükürler olsun ki bir gün bile gelenlere mazotumuz, benzinimiz yok demedik. Önümüzdeki günlerde akaryakıt istasyonumuzun önündeki gölgelikleri de yenileyeceğiz.? dedi.
Ayvalık Belediyesi Akaryakıt istasyonunun arka bölümünde de bir araç yıkama ve bakımla ilgili yeni bir birim oluşturuldu.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli