Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Belgeler rektörden

Belgeler rektörden

Gönen MYO´da GMKA destekli eğitim sona erdi

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) teknik destek programı kapsamında, Gönen Meslek Yüksek Okulu´nda (MYO) gerçekleşen 10 gün/60 saatlik ?Arduino ve Raspberry Pi ile Programlama Eğitimi ve Uygulamaları? çalışmaları tamamlandı. Eğitim sürecinde Gönen Meslek Yüksek Okulu personeli Robotik, Arduino ve Raspberry Pi programlama konularında donanımlı bilgi edindi. Eğitime proje ekibinden 4, kurumun diğer birimlerinden 5 olmak üzere 9 kişi katıldı. Böylece personel, kazandıkları birikim ve deneyimi öğrencilerine aktarma, nitelikli insan gücünü, ekonomik gelişmeyi hızlandırmaya yönelik araştırma yapma, aldıkları eğitimle okulda kurumsal hizmet kapasitesinin gelişmesine paralel şekilde diğer kurumlarla rekabet etme şansı elde etme olanağına kavuştu.
Eğitim sırasında Bluetooth kontrollü akıllı araç, trafik levhalarına göre yolunu izleyen otonom araç ve çizgi izleyen araçlar geliştirildi.
BAŞARI BELGELERİ REKTÖRDEN
Eğitim çalışmasının sona ermesi nedeniyle Gönen Meslek Yüksek Okulu´nda gerçekleşen törene Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir de katıldı. Eğitimde geliştirilen akıllı araçlar konusunda uygulamalı bilgi verilmesinden sonra belge töreni gerçekleşti. Rektör Özdemir, öğretim üyesi Doç. Dr. Muhammet Arucu, öğretim görevlileri Ahmet Akkaya, Süleyman Gökhan Taşkın ve Kadir Kesgin´in başarı belgelerini verdi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Belgeler rektörden
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli