Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

BENGİ Projesi eğitimcilere tanıtıldı

BENGİ Projesi eğitimcilere tanıtıldı

Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) proje tanıtım toplantısı Karesi ilçesindeki eğitim yöneticilerine tanıtıldı.

Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) proje tanıtım toplantısı Karesi ilçesindeki eğitim yöneticilerine tanıtıldı.
Karesi Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi´nde gerçekleştirilen toplantıya, Karesi Kaymakamı Abdülkadir Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Konakbay, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Birimi Şube Müdürü ve BENGİ Proje Koordinatörü Fahri Acar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme ve Değerlendirme Birimi Şube Müdürü ve BENGİ Projesi Bilişim ve Yazılım Sorumlusu Yusuf Yalçın ile Susurluk ve Savaştepe ilçelerimizde görevli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve okul müdürleri katıldı.
İlçedeki eğitimin kalitesini artırmak adına yapılacak çalışmaları içermekte olan BENGİ toplantısı Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Konakbay´ın konuşmalarıyla başladı.
Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Konakbay, ?Bir milleti ayakta tutan ortak değerler ve mefkurelerdir. Bu nedenle hedefimiz, ülkesine güvenen, geleceğe umutla ve kararlılıkla bakan, kendi kültürünün, tarihinin ve değerlerinin farkında olan, hayat boyu öğrenebilen mutlu, erdemli ve vicdanlı insanlar yetiştirmektir? diye konuştu.
İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker konuşmasında, BENGİ´nin eğitim adına yapacağımız her şeyi planlamak ve birlikte çalışmak ve birlikte birbirimizden haberdar olmamızı sağlayan bir proje olduğunu belirtti.
Karesi Kaymakamı Abdülkadir Demir, yaratılış gayesi noktasında önce iyi insan sonra iyilik yapan insan olmanın önemine değindiği konuşmalarında, soru çözen değil, sorun çözen nesiller yetiştirmemiz gerektiğini vurguladı.
Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) proje tanıtım toplantısı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Birimi Şube Müdürü ve BENGİ Proje Koordinatörü Fahri Acar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme ve Değerlendirme Birimi Şube Müdürü ve BENGİ Projesi Bilişim ve Yazılım Sorumlusu Yusuf Yalçın´ın sunumlarının ardından sona erdi. Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli