Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

?Benim Adım Feridun?, 11 Kasım´da vizyonda

?Benim Adım Feridun?, 11 Kasım´da vizyonda

Bandırma ve Erdek´te çekilen, Bandırmalı ve Erdekli vatandaşların da figüran olarak yer aldığı ?Benim Adım Feridun? filmi, 11 Kasım´da vizyona giriyor.

Bandırma ve Erdek´te çekilen, Bandırmalı ve Erdekli vatandaşların da figüran olarak yer aldığı ?Benim Adım Feridun? filmi, 11 Kasım´da vizyona giriyor. Bandırma İDO iskelesinde başlayan çekimler, Erdek´te Kafkas Düğün Salonu´nda sürdü. Çekimlerde, Bandırma ve Erdek´ten yüzün üstünde vatandaş, figüran olarak rol aldı. ?İncir Reçeli? ile tanınmaya başlayan ve daha sonra müzik sektöründe de başarısını kanıtlayan Halil Sezai, ?Benim Adım Feridun? filmi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor . Duygusal filmlerin usta yönetmeni Çağan Irmak´ın, Bandırmalı Mahir Ünsal Eriş´in öyküsünden yola çıkarak hem yazdığı,hem de yönettiği filmde Özge Borak, Büşra Pekin ve Türk sinemasında ?Leydi? unvanıyla bilinen Güngör Bayrak da yer alıyor . Oyuncu kadrosu oldukça geniş olan ?Benim Adım Feridun?, fragmanı ile seyirciyle buluştu. Yapımcılığını TAFF Pictures´in üstlendiği filmin konusunu Çağan Irmak, Mahir Ünsal Eriş´in sekiz sayfalık öyküsünden uyarladığını duyurdu. Irmak´ın son yönettiği filmler arasında, 2014 yılında vizyona giren ?Unutursam Fısılda?, 2015 yılında ise ?Nadide Hayat? bulunuyor. ?Benim Adım Feridun? filminin çıkış tarihi 11 Kasım olarak açıklandı.
KOMEDİ ÖN PLANDA
Daha önce yönettiği filmlerde seyirciyi duygulandıran Çağan Irmak, ?Benim Adım Feridun? filmiyle güldürmeye hazırlanıyor. Filmde, Türk sinemasının ?Leydi? unvanlı yıldızı Güngör Bayrak, 23 yıl sonra sinema izleyicisi ile buluşacak. Ayrıca oyuncu kadrosunda Kadriye Kenter, Defne Yalnız, Suzan Aksoy, Tarık Pabuçcuoğlu gibi usta isimler de yer alıyor. İzleyiciyi çok güldürecek olan ?Benim Adım Feridun?un fragmanı da izleyici karşısına çıktı. Konusunda Ersan, yani Halil Sezai, uzun süreli bir ilişkinin rahatlığına girerek sevgilisine artık ilgi göstermemektedir . Sevgilisi Ayla´nın kendisini hiç bırakmayacağını düşünen Ersan, onun tarafından terk edilince ne yapacağını bilemez duruma gelecektir.
ERSAN VE FERİDUN İKİLEMİ
Ersan, daha sonra her ne kadar Ayla´yı kazanmak için çabalasa da sonuç alamaz. Artık bu süreci atlatması ve ayrılığı kabullenmesi gerektiğini anlayan Ersan, çocukluk yıllarını geçirdiği Erdek´e gider . Bir gün sahilde dolaşırken düğün olduğunu gören Ersan, bir şekilde bu düğüne girer ve asıl karmaşıklık burada başlar . Girdiği düğündeki damadın babası tarafından yıllar önce küsüp Almanya´ya yerleşen kardeşinin oğlu Feridun zannedilir. Zaten hayatı yeterince kötü giden Ersan için hayat daha da zorlaşır. İlk başta bu ilgiden memnun olan karakter, daha sonra istediği zaman gidebileceğini de düşünmektedir Damadın kuzeni Hayal´i gören Ersan için komik ve ilginç olayların yaşanacağı anlar başlar.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli