Bugün, 19 Mart 2024 Salı

?Benim Adım Türkiye? adlı tiyatro oyunu

?Benim Adım Türkiye? adlı tiyatro oyunu

Erdek´te ?Benim Adım Türkiye? adlı tiyatro oyunu sergilenecek

ENSAR Vakfı Erdek Şubesi tarafından organize edilen ?Benim Adım Türkiye? adlı Tiyatro oyunu İzmir Kültür Sahnesi Yönetmeni İsmail Gülnar Tiyatrosu ve ekibi tarafından Erdek Öğretmenevi Konferans Salonu´nda sahne alacak.
15 Temmuz Şehitlerine ithafen İzmir Kültür Sahnesi İsmail Gülnar Tiyatrosu ekibi tarafından hazırlanan ?Benim Adım Türkiye? konulu Tiyatro oyunu 3 matine şeklinde 29 Mart Çarşamba günü öğrenciler için öğleden önce ve öğleden sonra, ardından ise vatandaşlarımız için saat: 20:30´da Erdek Öğretmenevi Konferans Salonu´nda gösterime girecek.
?Benim Adım Türkiye? adlı tiyatronun Erdek´te gösterime girmesine destek veren ENSAR Vakfı Erdek Şubesi´nden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: ?

?15 Temmuz gecesi devletimizi ve milletimizi yok etmek isteyen hainlere karşı verdiğimiz mücadeleyi, birliğimizi ve kardeşliğimizi anlatan oyun Erdek´te sahnelenecek. Bu güzel oyuna tüm hemşerilerimizin katılımlarını bekliyoruz.?
Yönetmenliğini İsmail Gülnar´ın yaptığı, Mehmet Dündar´ın yazdığı ve Nermin Bilgin´in sahne tasarımını yaptığı tek perdelik tiyatro oyununda; Kurtuluş Savaşı esnasında ecdadımızın zor şartlar altında vatan için yaptığı fedakarlıklar anlatılarak başlayıp, daha sonra 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşanan olaylar ve yine milletimizin devleti ve vatanı için gözünü kırpmadan canını nasıl feda etmesi konusu işleniyor.
Haber : Taygun Ertan



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli