Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Beşiktaş Çarşı Grubu Bandırma´lı çocukları sevindirdi

Beşiktaş Çarşı Grubu Bandırma´lı çocukları sevindirdi

Beşiktaş Çarşı Grubu, Bandırmalı çocuklara bayram hediyesi dağıttı.

Beşiktaş Çarşı Grubu, Bandırmalı çocuklara bayram hediyesi dağıttı.
Beşiktaş´ın sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan Çarşı Grubu gönüllüleri Bandırma İlçesinde kırsal mahallelerde bulunan ihtiyaç sahibi öğrencileri Kurban Bayramı öncesinde sevindirdi.
Çarşı Grubu gönüllülerinden Beşiktaş Kulübü taraftarları Sözcüsü Kübra Aksoy, Bandırma´da Çamlık Cafe´de düzenlenen basın toplantısında, Kurban Bayramı nedeniyle yardıma ihtiyacı olan çocuklara ve 16-17 yaş grubu gençlere bayram hediyeleri getirdiklerini söyledi.
Çarşı Grubu gönüllülerinden Ayhan Güler, ?Uzak civarlardaki kırsal mahallelerde çocuklara ulaşmaya çalışıyoruz. Giysi ve ayakkabı gibi ihtiyaçlarını karşılıyoruz.? dedi.
Sadece Beşiktaşlılar değil Fenerbahçeli, Galatasaraylı dostlarla birlikte bu yardımları yaptıkları belirten Güler, Kısacası Türkan Saylan´ın kardelenlerini yaşatalım dedik. Türkan hocanın peşinde gidiyoruz. İnşallah onlar büyüyecek ve Türkiye´ yi yönetecek, daha aydınlık daha ileri bir kuşak yaratmanın peşindeyiz. Her şey futbol değil. Futbol bir yerde bu türlü etkinliklere vesilede oluyor.? diye konuştu.
Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok´ta, basın toplantısında yaptığı konuşmasında Beşiktaşlı olduğu için gurur duyduğunu söyledi.
Ok, devamında şöyle konuştu: ?Bugün Bandırma ve çevresindeki kırsal mahallelerde Beşiktaş Çarşı Grubu gönüllüleri çok önemli bir etkinlik yapacak. Fatih İçöz başkanlığındaki Bandırma Kartal Gücü Kulübü Grup gönüllüleri ile birlikte bugün kırsal mahallelerimizde 200 ihtiyaç sahibi çocuğa bayram öncesinde giydirecekler. Çarşı grubunun sosyal projelere ne kadar çok önem verdiğini gördük. Kendilerini yürekten kutluyorum.? dedi.
Çarşı Grubu gönüllüleri, daha sonra hazırlanan yardım paketlerini çocuklara teslim etti.
Haber: Ahmet Pesen



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı