Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Beşiktaş´ın şampiyonluk kupası Bandırma´lılarla buluştu

Beşiktaş´ın şampiyonluk kupası Bandırma´lılarla buluştu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonu şampiyonluk kupasını Bandırmalı Beşiktaşlılarla buluşturdu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonu şampiyonluk kupasını Bandırmalı Beşiktaşlılarla buluşturdu.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Taraftar ve Dernekler ve Basketbol Şubesi´nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, Taraftar ve Dernekler Sorumlusu Selçuk Kaynarkan ile birlikte geçtiğimiz gün sabah sularında feribotla İstanbul´dan Bandırma´ya geldi. Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonu şampiyonluk kupası ile birlikte Bandırmalı taraftarlar ile kahvaltıda buluşan siyah-beyazlı yöneticileri Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, Bandırma Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şeref Figen ile çok sayıda taraftar eşlik etti.
Orman, kahvaltıda gazetecilere yaptığı açıklamada, önce Bandırmaspor´u PTT 1.Ligi´ne çıktıkları için kutladı.
İki kupayı burada buluş-turduklarını söyleyen Orman, ?Bazı il ve ilçelerdeki derneklerimizle, taraftarlarımızla, Ramazan ayı başlangıcına kadar kupamızla birlikte bir arada olacağız.´´ dedi.
Bandırma 17 Eylül Stadı´nın hiç iyi durumda olmadığını Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş´a aktaran Orman, stada 1.lig için yatırım yapılması gerektiğine dikkat çekti.
Bir gazetecinin ?Bandırmaspor´a futbolcu verir misiniz?? sorusunu da yanıtlayan Orman, ?Şartlar uygunsa neden olmasın? yanıtı verdi.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´da kahvaltıda yaptığı konuşmada, Fikret başkanın yöneticilik anlayışını, mütevazılığını, spor yöneticiliğine seviye getirdiğini kutladı.
Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş ise yaptığı konuşmasın da, Beşiktaş´ı kutladı.
Taraftarların büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Orman, kupa ile bol bol anı fotoğrafı çektirdi.
Haber: Ahmet Pesen



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli