Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Beşiktaşlılar gecesinde coşku

Beşiktaşlılar gecesinde coşku

Bandırma´daki geceye Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da katıldı

Bandırma Beşiktaş Taraftarları Derneği´nin düzenlediği geceye Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da katıldı.
Bandırma Grand Asya Oteli salonunda gerçekleşen gece coşkulu geçti.
Gecenin açış konuşmasını yapan dernek başkanı Şeref Figen, ?İyi günde de, kötü günde de Beşiktaş´ımıza sahip çıkacağız? dedi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, çevresinde Bandırma ve yöresindeki taraftar derneklerinin başkanlarını da alarak yaptığı konuşmada şunları söyledi:
?Beşiktaş´ın son 6,5 yılını hiç unutmamalıyız. Bu süre içinde stadımızı yaptık, futbol takımımıza üçüncü yıldızı taktık. Beşiktaş, çok büyük bir camiadır. Beşiktaşlılık, öncelikle iyi insan olmaktır. Beşiktaşlılık, çok çalışmak ve mücadeleden yılmamak demektir. Daha ligin başındayız. İçimizden bölünmek bize yakışmaz. Zor günler geçiriyoruz. İstediğimiz seviyede değiliz. Ama unutmayın ki daha yolun başındayız. Bu köprünün altından daha çok sular akar. Bunun için birbirimizle değil, tüm enerjimizi toplayarak rakiplerimizle mücadele etmeliyiz. Amacımız, bu zorlu günleri atlatarak daha büyük başarılara ulaşmaktır. Bunu gerçekleştirmek için Beşiktaş´ımızı destekleyin. Beşiktaş, hepimize lâzım. İyiyken, herkes takımına destek verir. Önemli olan kara günde destek olmaktır. Gerçi biz kara günler yaşamıyoruz ama desteğinize de ihtiyacımız var.?
Konuşmanın ardından, Bandırma Beşiktaş Taraftarları Derneği´nin plâketini dernek bünyesinde mücadele eden kız voleybol takımı, başkan Fikret Orman´a verdi.
Bandırmaspor Kulübü Başkanı Göksel Karlahan´ın, Orman´a, ismini taşıyan 10,5 numaralı forma ve bordo-beyazlı atkıyı armağan etmesinin ardından, dernek başkanı Şeref Figen, kendilerine maddi-manevi destek veren yönetici ve iş adamlarına armağanlarını verdi.
Geceye Betül Çağlar, şarkılarıyla renk kattı.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli