Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Beşiktaşlıları kongre heyecanı sardı

Beşiktaşlıları kongre heyecanı sardı

2010 tarihlerinde yapılacak Beşiktaş Spor Kulübü kongresi öncesi Erdekli Beşiktaşlılar adayları kucakladı. BJKnin şimdiki başkanı Yıldırım Demirören....

30-31 Ocak 2010 tarihlerinde yapılacak Beşiktaş Spor Kulübü kongresi öncesi Erdek`li Beşiktaşlılar adayları kucakladı.
BJK`nin şimdiki başkanı Yıldırım Demirören başkanlığa yeniden aday olacağını açıklarken, Demirören`in ardından eski yöneticilerden Murat Aksu bende varım dedi. Adaylardan Murat Aksu, Güney Marmara Beşiktaş kongre üyelerinden destek için hafta içinde Bandırma`daydı.
Aksu`nun, Odaman Hotel`deki destek toplantısına Erdek`li BJK`lilerde katıldı. Üyelerle kahvaltılı toplantı yapan Aksu, daha sonra BJK kongre üyesi Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel`i makamında ziyaret etti.
Beşiktaş`ı sağlam kurumsal ve mali yapıya kavuşması için aday olduğunu Başkan Pekel`e aktaran Aksu, kulübün modern çağa ayak uydurabilmesi için Beşiktaşlılar geleneğini bozmadan yeni projelerinin hazır olduğunu kaydetti. Pekel`de, Aksu ve beraberindeki heyete yaptıkları ziyarete teşekkür edip kongrede başarılar diledi.
Aksu`nun Bandırma ziyaretinden sonra, BJK`nin başkanı ve adayı Yıldırım Demirören Bursa`ya geldi.
Bursa Holiday in Hotel`de yaklaşık 300 kongre üyesiyle bir araya gelen Demirören`in toplantısında Erdek`li BJK`liler de vardı.
Kulübü artık profesyoneller yönetecek sözünü veren Demirören konuşmasının devamında şöyle konuştu: "Kulübü profesyoneller yönetecek, ben ve yönetim ise çalışmaları denetleyeceğiz. Beşiktaş`ın menfaatleri için eleştirilere açığız. Seçim sürecinde kulübümüzün zarar görmemesi için üstümüze düşen vazifemizi yapıyoruz." dedi.
Aksu ve Demirören`e başarılar dilediklerini belirten Erdek BJK Dernek Başkanı M. Fatih Canbaz, "Beşiktaş`ın yönetimine talip olan adayların hepsi ayrı bir değerdir. Kongrede kazanan kara kartal olacaktır." dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı