Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BESOB Başkanı Fehmi Erdem´den corona virüs salgını açıklaması Hiç bir şey insan hayatından önemli değil

BESOB Başkanı Fehmi Erdem´den corona virüs salgını açıklaması Hiç bir şey insan hayatından önemli değil

Hiç bir şey insan hayatından önemli değil

BESOB Başkanı Fehmi Erdem, Koronavirüs salgınını durdurma amaçlı İçişleri Bakanlığı tarafından alınan kararları desteklediklerini açıkladı.
İçişleri Bakanlığı´nca alınan kararları olumlu değerlendiren görüşlerini yazılı açıklamayla kamuoyuna duyuran BESOB Başkanı Erdem, tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle devletin, vatandaşlar için şu ana kadar almış olduğu tüm önlemleri ve bundan sonra alacağı önlemleri sonuna kadar desteklediklerini ifade etti.
Hiçbir şeyin insan hayatından önemli olamayacağını işaret eden Erdem, 85 oda ve 44 bin üyenin bu koşullara titizlikle uyduğunu da önemle belirtti.
Koronovirüs nedeniyle iş yapamayan esnaf ve sanatkarların her türlü ödemelerinin ülkemizde alınan tedbirler sona erinceye kadar, ertelenmesi için üst kuruluş TESK´e müracaat ederek başvuru ve girişimlerin yapıldığını bildiren Erdem, insan sirkülasyonunun olacağı her türlü konuda alınan önlemler lüzum görüldüğünde artarak devam ettirilmesi gerektiğini savundu.
Bu süreçte, bu küresel salgın hastalığın ekonomik boyutlarının büyük olacağını söyleyen Başkan Erdem, yaptığı açıklamada esnaf ve sanatkarın ödemelerinin ertelenmesi konusunda da girişimlerde bulunduklarını ifade etti.
Erdem, açıklamasını şöyle sürdürdü: ?Koronavirüs nedeniyle iş yapamayan esnaf ve sanatkarlarımız için, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak, üst kuruluşumuz TESK´e müracaat ederek, tüm sektörleri ekonomik olarak etkileyecek bu küresel krizin etkilerini bir nebze azaltmak için girişimde bulunulmuştur. Sosyal güvenlik primleri, vergiler, elektrik, doğalgaz, su, kredi ödemeleri ve bunun gibi her türlü ödemelerimizin, ülkemizde alınan tedbirler sona erinceye kadar, ertelenmesi için başvuru ve girişimlerimiz yapılmıştır. Devletimizin de bu konuda gereğini yapacağına olan inancımız tamdır.? Haber Berkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false