Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

BESOB iftar yemeği verdi

BESOB iftar yemeği verdi

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği geniş bir katılımla Balkonuk Center´da gerçekleştirildi.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği geniş bir katılımla Balkonuk Center´da gerçekleştirildi.
Misafirlerini kapıda karşılayan Birlik Başkanı Fehmi Erdem ?Ramazan ayı birlik ve beraberliklerin pekiştiği, hayır kapılarının sonuna kadar açıldığı bir aydır? dedi.
Her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar yemeğine Balıkesir´de 85 oda başkan, yönetim kurulu ve genel sekterleri ile misafirlerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Balkonuk Center´da düzenlenen iftar sofrası bugüne kadar vefat eden esnafların ruhlarına hediye edilen Kur´an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. 85 oda başkanı, yönetim kurulu üyeleri, genel sekreterleri ve davetlilerin katılımıyla hep birlikte oruç açtı. Şükür duasının ardından bir konuşma yapan BESOB Başkanı Fehmi Erdem iftar yemeğine katılan tüm konuklara teşekkür etti. Başkan Erdem "Mübarek Ramazanı şerifinin bereketi üzerinize olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Bu güne kadar sürdürdüğümüz birliği sürdürmeye devam edeceğine eminim. 11 ayın sultanı Ramazan ayında hep bir arada bulunmak da ayrıca sevindirici" dedi.
İftar yemeğine; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı A. Edip Uğur, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ahmet Sağlam, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mustafa Canbey, Av.Adil Çelik, Belgin Uygur, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, resmi kurum ve daire müdürleri, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Başkanları, STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: BESOB iftar yemeği verdi
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli