Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BESOB ve BTO işbirliği yapacak

BESOB ve BTO işbirliği yapacak

Ahilik Haftasını kutlamak için BESOB'u ziyaret eden Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler Başkan Fehmi Erdem ve yönetim kurulunu kutladı.

Ahilik Haftasını kutlamak için BESOB’u ziyaret eden Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler Başkan Fehmi Erdem ve yönetim kurulunu kutladı. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede BESOB ile BTO yönetim kurullarının ortak toplantı yapma kararı alındı
Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kavuş, Baki Yarımdağ Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliğini Ahilik Haftasını kutlamak için ziyaret ettiler. BESOB Başkanı Fehmi Erdem ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette BESOB ile BTO’nun daha etkin bir şekilde işbirliği yapılması kararlaştırıldı.
Esnafın Ahilik kültürünün önemini vurgulayan Başkan Ermişler eski gelenek ve kültürün ticaret yaşamında da yaşatılması gerektiğini savundu. Hedeflerinin 2023 vizyonunu yakalamak olduğunu kaydeden Başkan Ermişler hizmet odaklı bir yönetim anlayışı ile Ticaret Odasını yönettiklerini ve üyelerin en kendilerini evinde gibi hissederek hizmet almaları için personellerine eğitim verdiklerini söyledi. Ticaret Odası hizmet binasının bitmesi ile hizmet kalitesinin yükseleceğini kaydeden Ermişler esnaf teşkilatı ile de işbirliğine hazır olduklarını belirtti.
BESOB Başkanı Fehmi Erdem Başkan Ermişler’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek BESOB olarak yeni dönemde Balıkesir Ticaret Odası ile beraber çalışmaya hazır olduklarını ifade etti. BESOB ile BTO’nun yönetim kurullarının Ekim ayında beraber bir toplantı yapması kararı alınırken önümüzdeki süreçte de ilçelerde toplantı yapılması kararlaştırıldı.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli