Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BESOB´dan, esnaf ve sanatkara sağlık desteği

BESOB´dan, esnaf ve sanatkara sağlık desteği

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB) ile Özel Bal-Fizik Tıp Merkezi arasında ?Sağlık Hizmeti Sunumu Sözleşmesi? imzalandı.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB) ile Özel Bal-Fizik Tıp Merkezi arasında ?Sağlık Hizmeti Sunumu Sözleşmesi? imzalandı. BESOB salonunda gerçekleşen imza töreninde, BESOB Başkanı Fehmi Erdem ile Bal-Fizik Yönetim Kurulu Başkanı Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Nafi Ergün Özdeş sözleşmeye karşılıklı imza attılar.
İmza töreninde konuşan Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem, imzalanan sözleşmeden Ayvalık´tan Dursunbey´e, Sındırgı´dan Marmara Adasına kadar BESOB´a bağlı 86 odanın 40 bin üyesinin yararlanacağını söyledi.
Erdem, indirimli sağlık hizmetlerinden yararlanacak hizmet alıcısı üyelerin eş ve çocuk ile anne ve babaları için geçerli olacak sözleşme şartları hakkında da şu bilgiyi verdi: ?İmzalanan sözleşme ile BESOB üyelerine, eş ve çocukları ile anne ve babalarına muayene ücretlerinde % 25 indirim yapılacak. Ayaktan tedavi olan hastalarda SUT´un ek 10 C listesinde belirtilen (MR- BT-Ultrason ) tetkiklere ait ilave ücretlerde % 25 indirim sağlanacak. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Programına girecek olan kişilere tedavi başına alınan ilave ücretler üzerinden % 25 indirim uygulanacak. Yapılacak indirimler İç Hastalıkları -Nöroloji -Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Poliklinikleri için geçerli olacak. Yeni eklenecek poliklinikler için oda üyelerine bilgilendirme yapılacak. Sözleşme, tarafların karşılıklı imzaladıkları tarihten itibaren bir yıl süre ile geçerli olacak. Sözleşmenin bitiminde bir ay önce taraflardan biri yazılı olarak fesih ihbarında bulunmadıkça bir yıl süre ile kendiliğinden uzayacak.?
BESOB olarak hizmet alınacak BAL- FİZİK kurumuna Sözleşme kapsamında yararlanacak personelinin listesinin verileceğini belirten Başkan Erdem, hizmet alan personelin de yanında tanıtıcı kimlik kartı bulundurması gerektiğini vurguladı. Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli