Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

?Beyaz Gezi? projesiyle Erdek turu?

?Beyaz Gezi? projesiyle Erdek turu?

Beyaz Gezi projesiyle ilçemizdeki hayvanat bahçesini ziyaret ettiler

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa birimi tarafından oluşturulan ?Beyaz Gezi? projesiyle vatandaşlar, Balıkesir´in Güney Marmara ilçeleri ile Erdek´teki hayvanat bahçesine götürdü.
Erdek´te bulunan hayvanat bahçesini gezen Burhaniyeliler, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´a etkinlik için teşekkür ettiler.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa birimi çeşitli ilçelerden vatandaşlar için düzenlediği kültür gezilerine bir yenisini daha ekledi. Burhaniye ilçesindeki vatandaşlar için düzenlenen kültür gezisi Güney Marmara ilçelerine yapıldı.
İlk olarak İvrindi Hayvan Barınağı´nı gezen vatandaşlar daha sonra Susurluk Belediyesi´ne ait dinlenme tesislerinde çay molası verdi. Manyas Kuş Cenneti´ni gezen Burhaniyeliler, Bandırma´da Büyükşehir Belediyesi tarafından ikram edilen öğle yemeği ardından Erdek´te bulunan hayvanat bahçesini ziyaret ettiler. İçerisinde 69 çeşit tür ve iki
bine yakın hayvan barındıran hayvanat bahçesi gezisinden memnun kalan vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´a teşekkür ettiler. Vatandaşlar bu tür kültürel faaliyetlerin sürdürülmesi dileğinde bulundular.

Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli