Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BEY RULO ÇİM SEZONA HAZIR

BEY RULO ÇİM SEZONA HAZIR

Baharın gelişiyle bahçelerde hazırlıkların başlaması hızlandı. Bey Rulo Çim ise her yıl olduğu gibi bu yılda Erdek, Bandırma, Bursa gibi gerek yerleşim yeri merkezlerine gerek ise sahile kıyısı bulunan adreslere ürettiği rulo çimleri Bey Rulo Çim olarak u

Baharın gelişiyle bahçelerde hazırlıkların başlaması hızlandı. Bey Rulo Çim ise her yıl olduğu gibi bu yılda Erdek, Bandırma, Bursa gibi gerek yerleşim yeri merkezlerine gerek ise sahile kıyısı bulunan adreslere ürettiği rulo çimleri Bey Rulo Çim olarak uygulamaya başladı.
Rulo çim baharın ve yazın gelmesiyle bir çok otel, villa, park ve bahçe, kır düğün salonu, spor alan v.b. toprak alanı aniden ve güvenli bir şekilde yeşile kavuşturan kesim çözümdür. Bir gün öncesinde sadece topraktan ibaret olan kısım bir sonra ki güne yemyeşil devreder.
Bey rulo çim aynı zamanda Karacabey Ovası ` nın verimli topraklarında üretim yapan ve ürettiği rulo çimleri Türkiye` nin her bölgesine gönderen üretici bir firmadır.
Bey Rulo Çim firma sahibi Barış ERDİNÇ konuyla ilgili şunları söyledi ;
"Rulo çim uzun vadede toprak alanları çözüme kavuşturacak bir yöntemdir. Firmamız rulo çimin üreticisi olduğundan dolayı nasıl uygulanacağını profesyonel bir şekilde bilip sizlere gösterdiğiniz alanı yeşil bir şekilde teslim etmektedir. Bey rulo çim uygulama sonrası bilgilendirmede yapmaktadır." dedi.



Anahtar Kelimeler: BEY RULO ÇİM SEZONA HAZIR
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı