Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BGC, sağlık emekçilerine minnetlerini sundu

BGC, sağlık emekçilerine minnetlerini sundu

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Ramazan Demir, Balıkesir İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Serkan Kadir Keskin´i ziyaret etti.

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Ramazan Demir, Balıkesir İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Serkan Kadir Keskin´i ziyaret etti.
BGC Başkanı Ramazan Demir, göreve yeni başlayan Balıkesir Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin´i ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını diledi.
BGC Başkanı Demir, salgın ile mücadelede gece gündüz demeden hastaları sağlıklarına kavuşturmak büyük özveriyle çalışan kahraman sağlık emekçilerine Müdür Keskin şahsında teşekkür edip minnettar olduklarını bildirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Keskin, doğup büyüdüğü şehrine hizmet verecek olmanın heyecanını yaşadığını söyledi.
Pandemi süreciyle mücadelenin etkin şekilde sürdürüldüğünü belirten Dr. Keskin, yeni tip korona virüs salgınıyla ilgili artışlara değinerek Balıkesirlilerin tedbirlere uymalarını, özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarımızın daha hassas davranmalarını ve zorunlu olmadıkça evden dışarı çıkmamalarını önerdi. Maske, mesafe ve hijyenin salgınla mücadelede en etkili silah olduğunu işaret eden Keskin, bir de müjdeli haber verdi.
Balıkesir Üniversitesi (BAUN) rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ile görüşmelerinin ardından Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi´ne "Covid Yoğun Bakım" kazandırıldığının bilgisini paylaşan Keskin, BAUN ile ilişki ve işbirliğini önemsediğini ifade etti.
BGC Başkanı Ramazan Demir, cemiyetin faaliyetleriyle hakkında bilgi aktardığı Dr. Keskin´e, "Balıkesir Manşetler" albüm/kitabı ile 15 Temmuz´u an be an yaşayan gazetecilerin o geceki gördüklerini kaleme aldığı "Kalkışma" kitabını hediye etti.
Keskin´e görevinin hayırlı olması dileğinde bulanarak başarı dileyen Demir, Yeni tip korona virüs salgınındaki fedakarca çalışmaları karşılığında tüm sağlık emekçilerine minnettar olduklarını söyledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli