Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BGC ve BİK´ten BASIN BAYRAMI ETKİNLİĞİ

BGC ve BİK´ten BASIN BAYRAMI ETKİNLİĞİ

24 Temmuz´da kutlanacak Basın Bayramı etkinlikleri kapsamında, Balıkesir yerel gazetelerinin darbeye meydan okuyan haberlerinin yer aldığı 1. sayfaları sergilenecek.

İldeki 44 gazetenin attığı 88 manşetin bir araya getirildiği kitabın tanıtımı ve dağıtımı yapılacak.
Türk Basınında Sansürün Kaldırılışın 110. yılı Balıkesir´de, Gazeteciler Cemiyeti ve Basın İlan Kurumu (BİK) Balıkesir Şubesi işbirliğince düzenlenen anlamlı bir etkinlikle kutlanacak.
Balıkesir´deki "24 Temmuz Basın Bayramı - Gazeteciler Günü" programı BGC Basın Müzesi ve Medya Merkezi´nde (Paşa Konağı) saat 18.00´deki "Balıkesir Manşetler" sergisi açılışıyla başlayacak.
DARBEYE DİRENEN MANŞETLER
Balıkesir ve ilçelerinde yayımlanan gazetelerin darbeye meydan okuyan manşetleri vatandaşların ilgisine sunulacak. Sergide ayrıca, Anadolu Ajansı (AA) ve İhlas Haber Ajansı (İHA) foto muhabirlerinin objektiflere yansıyan tarihi belge niteliğindeki fotoğraf karelerine yer verilecek.
MANŞETLER KİTABA DÖNÜŞTÜ
Basın Bayramı etkinliğinde, yerel gazetelerin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası attığı manşetleri içeren "Balıkesir Manşetler" kitabının tanıtımı yapılarak davetlilere hediye edilecek. Balıkesir Basınının ´prestij kitabı´ ayrıca ülkemizin dört bir yanındaki kurum ve kuruluşlardan bazılarına gönderilecek.
FETÖ´nün hain darbe girişiminin ikinci yılı için hazırlanan "15 Temmuz Balıkesir Manşetler" kitabında, Balıkesir ve ilçelerinde yayınlanan 44 yerel gazetenin, 16, 17 ve 18 Temmuz 2016 tarihli manşetleri ile kalkışma gecesi ve demokrasi nöbetlerinden fotoğraf kareleri yer alıyor.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: BASIN BAYRAMI ETKİNLİĞİ
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli