Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BGC yönetimi polis merkezini ziyaret etti

BGC yönetimi polis merkezini ziyaret etti

Balıkesir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ramazan Demir beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ettikleri Polis Merkezinde görevli polislere başsağlığı dileğinde bulunup karanfil takdim ederek ?Omuz Omuzayız?Polisimizin yanındayız? mesajını il

Balıkesir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ramazan Demir beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ettikleri Polis Merkezinde görevli polislere başsağlığı dileğinde bulunup karanfil takdim ederek ?Omuz Omuzayız?Polisimizin yanındayız? mesajını iletti.
Basın İlan Kurumu Balıkesir Şube Başkanı Tahsin Şahin de yer aldığı ziyarette konuşan BGC Başkanı Ramazan Demir, 15 Temmuz´da kahramanlık destanı yazarak ülkesine ve demokrasisine sahip çıkan Türk Milleti´nin birlik ve dirliği karşısında hiçbir gücün duramayacağını söyledi.
Demir, terör örgütleriyle işbirlikçilerinin de en kısa sürede akamete uğratılacağından şüpheleri bulunmadığını belirtti.
Balıkesirli gazeteciler, emniyet güçlerinin acılarını paylaşırken şehitlerimiz ruhuna fatiha okundu, yaralılara acil şifalar dileğinde bulunuldu.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli