Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BGC Müdürleri Konuk etti

BGC Müdürleri Konuk etti

BGC Başkanı Demir: Müdürlerin ahekli çalışması Balıkesir için bir şans

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Ramazan Demir, Balıkesir`de görev yapan daire müdürlerinin ahenkli ve koordineli çalışmasının Balıkesir`in gelişip büyümesinde büyük rol aldığını söyledi. Vali Yılmaz Arslan`ın başkanlığında il genelinde önemli çalışma ve projelerin yürütüldüğünü belirten Demir, "Çalışkan ve gayretli müdürlerimiz ilimiz için önemli bir şans. Türkiye`nin önünde 2023 yılı gibi önemli ve büyük bir hedefi var. Bunun için hep birlikte çalışıyoruz." dedi.
Balıkesir`de görev yapan daire müdürleri BGC Başkanı Ramazan Demir`e makamında nezaket ziyaretinde bulundu. 
Ziyarete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan, İl Sağlık Müdürü Dr.Hasan Yılmaz, Orman Bölge Müdürü Recep Ateş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Engin Sancı ve Balıkesir Defterdar vekili Yakup Yıldırım katıldı. 
Ziyarette kısa birer konuşma yapan daire müdürleri Ramazan ayının tüm Balıkesir halkına ve Türkiye`ye hayırlı olması temennisinde bulundu.
Basının önemine de değinen daire müdürleri, yapılan hizmetlerin duyurulması noktasında yazılı, görsel ve işitsel basın yayın organlarına büyük iş düştüğünü kaydetti. Basın mensupları ile sürekli birlikte çalıştıklarına değinen daire müdürleri, koordineli bir çalışma ile vatandaşları ile iletişim kurduklarını vurguladı. 
BGC Başkanı Demir ise konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tüm vatandaşların mübarek Ramazan ayını kutlayan Demir, bu ayda yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşların hatırlanacağı bir huzur iklimi olduğuna dikkat çekti. Demir, Ramazan`ın paylaşma, merhamet ve yardımlaşma duygularının öne çıktığı önemli bir ay olduğunu hatırlattı.
Ziyarette çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunan daire müdürlerine Balıkesir`e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Demir, "İlimizde görev yapan değerli ve çalışkan müdürlerimizin ahenkli çalışmaları bizi mutlu ediyor. Özellikle sayın Valimiz Yılmaz Arslan`ın koordinesinde önemli işler yapılıyor. Bu doğrultuda ülkemizin 2023 hedefine adım adım yaklaşıyoruz. Balıkesir`in 2023 yılı için ilk 10 il arasına girme hedefi var. İnşallah bunun herkes üzerine düşen görevi fazlasıyla yapıyor ve yapacaktır. Bu vesileyle ilimizde görev yapan birbirinden değerli daire müdürlerimize başarılar diliyorum." diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli