Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

BİADın yeni yönetimi buluştu

BİADın yeni yönetimi buluştu

Balıkesir İşadamları Derneği (BİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, tanışma yemeğinde bir araya geldi. Üyeler, yeni döneme ilişkin görüş ve temennilerini dile getirdi. Yemeğe, geçen Nisan ayında GESİAD olan ismini BİAD olarak değiştiren derneğin...

Balıkesir İşadamları Derneği (BİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, tanışma yemeğinde bir araya geldi. Üyeler, yeni döneme ilişkin görüş ve temennilerini dile getirdi. Yemeğe, geçen Nisan ayında GESİAD olan ismini BİAD olarak değiştiren derneğin yeni yönetimi de katıldı.
Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan BİAD Başkanı Mümin Temel, genel kuruldan sonra oluşan yeni yönetim kurulunu kamuoyuna tanıtmak için böyle bir yemek düzenlediklerini söyledi.
GESİAD ismiyle 2006 yılında kurulan derneğin, gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında iş toplantıları düzenlediğini belirterek, bu faaliyetlerin ve dinamizmin birçok sanayici ve işadamının dikkatini cezbettiğini söyledi. 
Başkan Temel, "Yeni üye portföyü dikkate alınarak, gerek TUSKON gerekse üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda BİAD olarak yeni bir isimle yolumuza devam etmeye karar verdik. Bugün BİAD olarak yeni bir yönetimle, eski azim ve kararlılığımızla yine üyelerimiz başta olmak üzere tüm Balıkesir sanayici ve işadamlarının, gerek ulusal gerekse uluslararası çalışmalarında bilgilendirici, teşvik edici ve sosyal yönden kaynaştırıcı programlar planlamaktayız. Aynı zamanda sosyal sorumluluk çerçevesinde iş dünyasının sıkıntılarına çözüm arama yönünde üniversiteyle birlikte yeni fikirler ve bilgilerin paylaşıldığı paneller ve seminerler planlıyoruz. Ayrıca derneğimiz bünyesinde kurulan genç girişimciler, inşaat, sanayi, tarım gıda ve hayvancılık, tekstil ve hizmet komisyonlarımızla iş dünyasının ihtiyaçları profesyonel yaklaşımlarla ele alınarak uygun çareler aranacaktır" dedi.
Başkanlığını Mümin Temel`in üstlendiği yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Yardımcısı Levent Çeçen, Sayman Özkan Sancak, üyeler Ergin Akyıldız, Abdulazim Bayan, Metin Bayram, Şenol Durmuş, Cemal Lostar, Emrah Şenel, Bülent Ayman Yaşar Özmen, A.Kadir Kılıç, Özer Çetin ve Güner İşlek.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false