Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bigadiç Devlet Hastanesi´nde bir ilk yaşandı

Bigadiç Devlet Hastanesi´nde bir ilk yaşandı

Bigadiç Devlet Hastanesi´nde ilk defa sinüzit ameliyatı yapıldı.

Bigadiç Devlet Hastanesi´nde ilk defa sinüzit ameliyatı yapıldı.
Yaklaşık dört ay önce Bigadiç Devlet Hastanesine atanan ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Özgür Gülten, yaptığı estetik ameliyatlarının ardından şimdide ilk sinüzit ameliyatını gerçekleştirdi.
2002 yılından bu yana aktif ameliyathanesi olan ve hizmet veren Bigadiç Devlet Hastanesi´nde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Özgür Gülten tarafından ilk kez Endoskopik Sinüs Cerrahisi gerçekleştirildi.
Bigadiç Devlet Hastanesi Başhekimi Dahiliye Uzmanı Dr. Halil Kırbıyık konuyla ilgili yaptığı açıklamada ??Kronik sinüzit, nazal polip, burun ve sinüslerde ki kitlerin çıkartılması için endoskopik olarak gerçekleştirilebilen endoskopik sinüs cerrahisi artık hastanemizde yapılmaktadır. Bu tür hastalıklardan şikâyeti olan hemşerilerimiz Balıkesir merkez veya çevre illerimize gitmesine gerek kalmadı. Hastanemizde 4 aydır birçok ameliyat gerçekleştiren ve özellikle burun estetiği ve sinüs cerrahisi alanında deneyim sahibi olan Op. Dr. Özgür Gülten Bigadiç Devlet Hastanesi´nde Kulak Burun Boğaz alanında birçok ameliyatı yapıyor ve doktorumuz için Türkiye´nin değişik bölgelerinden muayene olmaya geliyorlar.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli