Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bigadiç Kaymakamı G. Doğu´da yaralanan askerleri ziyaret etti

Bigadiç Kaymakamı G. Doğu´da yaralanan askerleri ziyaret etti

Diyarbakır´ın Sur ilçesinde PKK´lı hainlerin saldırısı sonucu girilen çatışmada yaralanan ve Gülhane Askeri Tıp Akademisi´nde ki tedavilerinin ardından memleketleri Bigadiç´in Çekirdekli ve Kızılçukur Mahallelerinde baba ocaklarına getirilen Uzman Çavuş M

Diyarbakır´ın Sur ilçesinde PKK´lı hainlerin saldırısı sonucu girilen çatışmada yaralanan ve Gülhane Askeri Tıp Akademisi´nde ki tedavilerinin ardından memleketleri Bigadiç´in Çekirdekli ve Kızılçukur Mahallelerinde baba ocaklarına getirilen Uzman Çavuş Mehmet Sevinç ile Astsubay Yusuf Ayan´a Bigadiç Kaymakamı Barış Aktan ziyarette bulundu.
Yaralı askerler ile yakından ilgilenen Bigadiç Kaymakamı Barış Aktan, ?GATA´da ki tedavilerinin ardından memleketleri olan baba ocakları Bigadiç ilçemize gelen Uzman Çavuş Mehmet Sevinç ile Astsubay Yusuf Ayan´ı evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kahraman Türk Askeri olmanın gücünden kuvvet alan askerlerimizi moralli, onurlu, gururlu ve metanetli buldum. Kaymakamlık olarak herhangi bir sıkıntıları varsa her konuda destek olacağız. Ailelerinin yanlarından ayrılmadan evlerinde tedavilerinin ve pansumanlarının yapılması için İlçe Sağlık Müdürlüğüne talimat verdim, tedavi süreçleri evlerinde yapılacak. Gerekirse ilçe dışında yapılacak sağlık kontrolleri için makam aracımı da tahsis ederim. Bir kez daha yaralı askerlerimize ve tüm gazilerimize Allah´tan şifa diliyorum. Şehidimiz Hasan Talay´a ve tüm şehitlerimize de Allah´tan rahmet, kederli ailelerine de sabır diliyorum" dedi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden askerlerimiz ve yakınları, bu ziyaretin kendilerine büyük bir moral verdiğini söyleyerek Kaymakam Aktan´a teşekkür ederek, Allah devletimize zeval vermesin, sizlerin duaları ve destekleri ile çocuklarımıza kavuştuk, rabbim oralarda bayrağımızı ve vatanımızı korumakla görevli olan tüm askerlerimizi ve polislerimizi korusun diye dua ediyoruz dediler.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false