Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BİGEP Dönem Sonu Ödül Töreni düzenlendi

BİGEP Dönem Sonu Ödül Töreni düzenlendi

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Dönem Sonu Ödül Töreni, Balıkesir Öğretmenevi Bengi Salonu´nda gerçekleştirildi.

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Dönem Sonu Ödül Töreni, Balıkesir Öğretmenevi Bengi Salonu´nda gerçekleştirildi.
Balıkesir Öğretmenevi Bengi Salonu´nda düzenlenen ödül törenine Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve eşleri Fatma Nur Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve eşleri Mehtap Yılmaz, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Narlı, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Erdoğmuş, İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, il protokolü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, idareci, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Balıkesir´in eğitim potansiyelini tüm paydaşları ile güçlendirmek amacıyla Balıkesir Valiliği himayesinde ve Millî Eğitim Bakanlığı 2023 Vizyon Belgesinin "Mutlu çocuklar, güçlü Türkiye" hedefinin yol göstericiliğinde çeşitli alanlarda başarıyı izlemek ve geliştirmek için hayata geçirilen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi yönergesi doğrultusunda ?EBA´nın Etkili ve Verimli Kullanılması Çalışmalarındaki Üstün Gayreti ve Başarılarından Dolayı? 30 öğretmen, ?Okuluna Tasarım ve Beceri Atölyesi Kazandırılmasındaki Üstün Gayreti ve Başarılarından Dolayı? 10 öğretmen, ?Başarıyı İzleme ve Değerlendirme Sınavında İl Genelinde Dereceye Giren? 39 öğrenci ve ?Başarıyı İzleme ve Değerlendirme Sınavlarındaki Üstün Gayret ve Başarılı Çalışmalarından Dolayı Öğrencisi En Fazla Katılım Sağlayan? 14 okul yöneticisi ile 4 İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi´nin başlangıç sürecinden itibaren 1. Dönem rapor değerlendirme sürecine kadar üstün gayret ve çalışma gösteren ?İl İzleme ve Değerlendirme Kurulları?ndaki 39 öğretmen törende başarı belgesi ile ödüllendirildi.
Vali Hasan Şıldak ve il protokolü tarafından ödüllerinin takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile program sona erdi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli