Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BİK ŞUBE MÜDÜRÜ ŞAHİN´E VEDA YEMEĞİ

BİK ŞUBE MÜDÜRÜ ŞAHİN´E VEDA YEMEĞİ

Basın İlan Kurumu (BİK) Balıkesir Şube Müdürü iken Erzurum´a ataması gerçekleşen Tahsin Şahin onuruna veda yemeği verildi.

Basın İlan Kurumu (BİK) Balıkesir Şube Müdürü iken Erzurum´a ataması gerçekleşen Tahsin Şahin onuruna veda yemeği verildi. Duygusal anların yaşandığı buluşmada 9 yıl önce başlayan dostluk pekiştirildi.
Öğretmenevindeki yemeğe, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Taner Korkmaz, BİK Şube Müdürü Gökhan Erel, TSYD İl Temsilsi H. Hilmi Duyar, yerel gazetelerin sahipleri, yerel ve yaygın basın temsilcileriyle BİK şube çalışanları katıldı.
ŞAHİN DUYGULANDI
Tahsin Şahin, onuruna verilen veda yemeğine eşi Melek Şahin ile katıldı.  
Yaklaşık 9 yıldır bulunduğu Balıkesir´de güzel dostluklar kurduğunu belirten Şahin,duygularını şöyle dile getirdi:
"Kurum ile gazetelerimiz arasındaki ilişkiler üst düzeyde gerçekleşti. Eksikliklerin giderilmesi ve kaliteli yayıncılık noktasında eğitici, yol gösterici olmaya çalıştık.
Bizden sonra bayrağı devralacak Gökhan Erel´in de bayrağı bizden çok daha yükseklere taşıyacağına inancım tamdır. Kendisine  başarılar dilerim.  
ERZURUM´DA AÇIK KAPINIZ VAR
Gerek gazetelerimizin sahip ve yöneticileri, gerekse gazeteci meslektaşlarımızla seviyeli, karşılıklı sevgi ve saygı kuralları çerçevesinde 9 yıla yaklaşan yol arkadaşlığımız oldu.
Acı ve mutlu günlerimizi paylaştık. Bunları unutmam mümkün değil. Erzurum´a yolunuz düştüğünde 7/24 açık kapınız var.  Sizlere hakkımı helal ediyorum. Sizlerden de helallik istiyorum."
BİRLİKTE GÜZEL İŞLERE İMZA ATTIK
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, Balıkesir´deki açılış sürecine ve Tahsin Şahin´in bu sürece katkısına değindiği konuşmasında Basın İlan Kurumunun yerel basın için önemine dikkat çekti.
Demir, "Gazeteci kökenli olması ve meslektaşlarıyla aynı dili konuşması görevini kolaylaştırdı, başarısını taçlandırdı. Mesleğimizi ilgilendiren hemen her konuda ortak hareket edip diğer illerin örnek aldığı çok güzel işlere imza attık. Deneyimleriyle Erzurum yerel basınına artı değer katacağına inanıyorum. Aynı zamanda Cemiyetimizin aktif üyeleri arasındaki Tahsin kardeşimizi içimizden biri görüyor, meslek camiamızdaki her arkadaşımızın kapısı kendisine her daim ardına kadar açıktır." ifadelerini kullandı.
DUYGULAR PAYLAŞILDI
Veda yemeğine katılan gazeteciler de duygularını paylaşıp Şahin´e Erzurum´daki görevinde başarı  diledi. Yeni müdür Gökhan Erel´e hayırlı olsun temennisinde bulundu.
BALIKESİR HATIRASI
Balıkesir´deki görevinin anısına Şahin´e,  BİK ve Gazeteciler Cemiyeti´nin ortaklaşa açtığı "15 Temmuz Balıkesir Manşetler" sergisi etkiliğinde çekilmiş fotoğrafı Cemiyet Başkanı Ramazan Demir tarafından sunuldu.
Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Taner Korkmaz ise, içerisinde Balıkesir´e özgü ürünlerin yer aldığı sepet hediye ettiği Şahin´e, yeni görev yerinde muvaffakıyet diledi.
Bu arada aynı kurumda görev yaparken Şanlıurfa Şubesine tayini çıkan Kenan Beyazbal´a da veda edildi.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli