Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bilardo finali nefesleri kesti

Bilardo finali nefesleri kesti

2012 Üç Bant Bilardo Turnuvası Erdek Engin Bilardo Cafe de düzenlendi. 15 gündür devam eden turnuva 11 er sayılar halinde 3 setten oluşan eleme usulü maçlarla gerçekleştirildi.

2012 Üç Bant Bilardo Turnuvası Erdek Engin Bilardo Cafe` de düzenlendi. 15 gündür devam eden turnuva 11 er sayılar halinde 3 setten oluşan eleme usulü maçlarla gerçekleştirildi.
24 sporcunun katıldığı turnuvanın final maçı İbrahim Karabatak ve Süleyman Düz arasında oynandı. 5 Nisan Perşembe akşamı saat 21`de başlayan final maçında müthiş bir çekişme yaşandı. Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Süleyman Düz, rakibi İbrahim Karabatak`ı 11 - 8,  11 - 8, 11 - 8`lik setlerle 3-1 yendi.
Final maçının ardından kupa törenine düzenlendi. Kupa töreninde turnuvaya katılan bütün sporcular madalya ile ödüllendirildi. Turnuva da şampiyon olan Süleyman Düz şampiyonluk kupasını Erdek Belediyesi eski başkan yardımcısı, AK Parti meclis Üyesi Selçuk Acu`dan aldı. 
Turnuvada ikinci olan İbrahim Karabatak`a ikincilik kupasını, turnuvayı düzenleyen Bilardo Cafe işletmecisi Engin Salar verdi.
Turnuvanın üçüncüsü Gökhan Heper ise kupasını Erdek Sinüs Bilgisayarın sahibi Harun Erbüken`den aldı. 
Turnuvayı düzenleyen Engin Salar "Bilardo sporuna katkıda bulunmak için arkadaşlarla birlikte sürekli oyunlar düzenliyoruz. Erdek`te bilardo sporunu geliştirmeye çalışıyoruz. Bu turnuvanın düzenlenmesi için sponsor olan ve destek veren herkese teşekkürü bir borç biliyoruz" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli