Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bilgisayarlı Su Kaçağı Tespiti İle Kesin Çözüm

Bilgisayarlı Su Kaçağı Tespiti İle Kesin Çözüm

Su kaçakları eskiden beri binalar için ciddi sorun olmuştur. Binalar yapılırken su borularının üzerine sıva atılmakta sonra da fayanslar döşenmektedir. Yıllarca borular sıvaların altında kalmakta ve ne durumda oldukları görülmemektedir. Ama yıllar iç

Su kaçakları eskiden beri binalar için ciddi sorun olmuştur. Binalar yapılırken su borularının üzerine sıva atılmakta sonra da fayanslar döşenmektedir. Yıllarca borular sıvaların altında kalmakta ve ne durumda oldukları görülmemektedir. Ama yıllar içinde borular yıpranmakta, delinmekte ve su sızıntılarına, kaçaklarına neden olmaktadır. Hatta su kaçağı olduğu hemen anlaşılamamakta ve gelen yüksek faturalardan anlaşılabilmektedir. Bazen de alt kat komşularının tavan ve duvarlarındaki nemlenmeler ve dökülmeler su kaçağı olduğunu göstermektedir. Su kaçağının olduğu yeri çıplak gözle tespit edebilmek ise mümkün değildir. Ama artık bilgisayarlı su kaçağı tespiti yapan firmalar bulunmakta ve kaçak noktası kolayca tespit edilmektedir.

Bilgisayar sistemleriyle çalışan modern teknolojik cihazlar tesisatçılıkta yeni bir dönem başlatmıştır. Eskiden tesisatçılar su kaçağını bulmak için su borularının geçtiği her yeri yıkmakta ve zorlukla su kaçağını bulmaktaydı. Bu arada her yer toz toprak içinde kalmakta ve yeni hafriyat işleri çıkarak ek masraflara neden olmaktaydı. Bütün bunlar insanlar için son derece sıkıcı bir durumdu ve evlerde yaşam alt üst olmaktaydı.

Ama bilgisayarlı su kaçağı tespiti ile tesisatçılar işlerini kolayca yapabilmekte ve insanlar da evlerinde günlerce süren sıkıntılardan kurtulmaktadır. Bu cihazlarla boruların görüntüleri çekilmekte ve bu görüntüler bilgisayar ortamında incelenerek kaçak noktası bulunmaktadır. Böylece hiçbir yer kırılmadan, çevre kirliliği yaratmadan ve evin herhangi bir yerine zarar vermeden kaçaklar tespit edilmekte ve sorun çözülmektedir.

Bilgisayarlı su kaçak tespiti yapan firmamıza günü her saati telefonla başvurabilirsiniz. Firmamızın çalışma ilkesi müşteri memnuniyeti yaratmaktır. Bu yüzden 7/24 müşteri temsilcilerimiz sizin sorunlarınızı ve arıza başvurularınızı alacaktır. Ekiplerimiz en kısa sürede evinize gelerek kaçak noktasını bulacaktır. Hızlı, kaliteli hizmetleri ve uygun fiyatlarıyla firmamız her an yanınızdadır.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli