Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bir Hikayem Var oyuncuları Balıkesire geliyor

Bir Hikayem Var oyuncuları Balıkesire geliyor

Talip Karamahmutoğlunun yazıp yönettiği, Balıkesirin doğal güzelliklerinin beyaz perdeye yansıdığı Bir Hikayem Var filmin yönetmeni ve oyuncuları Ajans Onaltı organizasyonuyla Balıkesire geliyor.

Talip Karamahmutoğlu`nun yazıp yönettiği, Balıkesir`in doğal güzelliklerinin beyaz perdeye yansıdığı "Bir Hikayem Var" filmin yönetmeni ve oyuncuları Ajans Onaltı organizasyonuyla Balıkesir`e geliyor.
Kadir Doğulu, Müge Boz, Bülent Çolak, Emre Sungur, Turan Özdemir ve Teoman Kumbaracıbaşı`nın yer aldığı, Yeşilçam`ın ünlü isimlerinden Nuri Alço ve Coşkun Göğen`in de rol aldığı "Bir Hikayem Var"ın müziklerinde de Cahit Berkay ve Halil Sezai`nin imzası bulunuyor.
Büyük bölümü Balıkesir`den Edremit`e kadar birçok farklı bölgede çekilen film, konusu ve fragmanıyla bir hayli dikkat çekiyor. 
3 kafadarın tüm güçlüklere rağmen kendi filmlerini çekme istekleri, macera ve komedi dolu sahneleri beyaz perdeye yansıtacak.
7 Mayıs 2013 Salı günü (bugün) Balıkesir`e gelecek olan filmin başrol oyuncuları Kadir Doğulu, Müge Boz, Bülent Çolak, Turan Özdemir ve Nuri Alço Balıkesirli sinemaseverler ile Yaylada AVM`de buluşacaklar. Saat 18.00`de başlayacak söyleşide Balıkesirli sinema severler, ünlü oyunculara merak ettiklerini sorma imkanı bulacak. Söyleşiye Balıkesir Üniversitesi Radyo ve İletişim Topluluğu ve SAMDER Sinema Amatörleri Derneği aktif katılım sağlayacak. Söyleşi sonrası sinemaseverler, filmi oyuncular ile birlikte izleyecek ve kokteylde bir arada olma şansı yakalayacak. Balıkesir`in doğal güzelliklerinin beyaz perdeye yansıdığı "Bir Hikayem Var" filminin Balıkesir`in tanıtımı için bir hayli etkin rol oynayacağı tahmin ediliyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı