Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bircan, Avşa İlk ve Ortaokulu koleje dönüştürdü

Bircan, Avşa İlk ve Ortaokulu koleje dönüştürdü

Avşa İlkokulu ve Ortaokulu 2014 yılında yeni binasına geçmesine rağmen 1 yıl gibi çok kısa bir sürede kolej özelliklerine sahip olmayı başardı.

Avşa İlkokulu ve Ortaokulu 2014 yılında yeni binasına geçmesine rağmen 1 yıl gibi çok kısa bir sürede kolej özelliklerine sahip olmayı başardı. Eğitim-Öğretim faaliyetlerinden ziyade fiziki yapıya da çok önem veren Okul Müdürü Yusuf Bircan, okulun her köşesini öğrencilerin faydalanabilecekleri duruma getirmeyi hedefliyor.
Çalışmalarında en büyük desteği de Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´dan aldığını söyleyen Okul Müdürü Yusuf Bircan, Belediye Başkanımız Süleyman Aksoy eğitim-öğretime çok ciddi bir şekilde önem veriyor. Sadece bizim okulumuz değil adalarda bulunan her okulla ayrı ayrı ilgileniyor ve hepsinin eksiğini gideriyor.? dedi.
Avşa İlkokulu bünyesinde bulunan ana sınıfının çok küçük olduğundan öğrencilerinin rahat bir şekilde eğitim-öğretim faaliyetleri yapamadığını belirten Bircan, yeni bir ana sınıfı ihtiyacının olduğunu Başkan Aksoy ile görüştüğünü ve görüşmeden iki gün sonra sınıf yapımının başlandığını belirtti.
Anasınıfı öğrencilerinin en geç bir ay içinde yeni sınıflarında eğitim öğretime devam edeceklerini belirten Bircan, böyle işlerin birlik-beraberlik, iyi niyetle olacağını söyleyerek öncelikle Başkanımız Aksoy´a ardından binanın yapımında emek veren Avşalı esnaf dostlarıma yine Avşalılar ve öğrencilerimiz adına teşekkürü borç bilirim.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı