Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

?Birlikte Kullanım Protokolü? İmzalandı

?Birlikte Kullanım Protokolü? İmzalandı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Sağlık Bakanlığı arasında eğitim, araştırma ve uygulama hizmetlerinin yürütülmesi ve bölgede ihtiyaç duyulan sağlık hizmetlerinin

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Sağlık Bakanlığı arasında eğitim, araştırma ve uygulama hizmetlerinin yürütülmesi ve bölgede ihtiyaç duyulan sağlık hizmetlerinin daha etkin, kaliteli, verimli ve ulaşılabilir bir şekilde sunulabilmesi için Tıp Fakültesi ile Bandırma Devlet Hastanesi´nin birlikte kullanılması amacıyla ?Birlikte Kullanım Protokolü? imzalandı.
Protokolü Üniversite adına Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Sağlık Bakanlığı adına ise Kamu Hastaneleri Genel Müdür V. Dr. Avni Uygar Seyhan imzaladı.
Bu protokol ile Bandırma Devlet Hastanesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne dönüşmüş, aynı zamanda Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi için Üniversite Hastanesi hüviyetini kazanmıştır. İmzalanan protokol çerçevesinde Tıp Fakültemiz bünyesinde görev yapan akademisyenlerimiz, hastanede muayene hizmetleri vermeye başlayacak, Tıp Fakültesi öğrencilerimiz ise teorik ve uygulamalı eğitimlerini hastanede gerçekleştirebileceklerdir.
Uzun zamandır altyapı ve hazırlık çalışmaları yürütülen ve 3 Şubat 2021 tarihinde imzalanarak yürürlüğe giren ?Birlikte Kullanım Protokolü?nün Üniversitemiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli